INCIDENT KOD KOD OVČAR BANJE: Prosuo se cement iz šlepera na kolovoz

Autor:

Hronika

29.01.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džakovi cementa rasuti su svuda po kolovozu, a saobraćaj se odvija usporenim intezitetom.

INCIDENT KOD KOD OVČAR BANJE: Prosuo se cement iz šlepera na kolovoz

Foto: pixabay.com

Danas nešto posle 15 časova, na magistralnom putu između Čačka i Požege, došlo je do incidenta kada se iz šlepera prosula velika količina cementa. Incident se dogodio iz još neutvrđenih razloga, a na ovoj deonici magistralnog puta formirane su kolone vozila.

Džakovi cementa rasuti su svuda po kolovozu, a saobraćaj se odvija usporenim intezitetom. Vozači se suočavaju sa izazovima zbog prisustva cementa na putu, a nadležne službe su angažovane na saniranju situacije.

Policija je brzo reagovala i uputila saobraćajne patrole na mesto incidenta kako bi regulisala saobraćaj i omogućila nesmetano kretanje vozila. Takođe, angažovane su i ekipe koje će očistiti put od prosutog materijala kako bi se normalizovao saobraćaj.

Ovaj incident je rezultirao usporenim saobraćajem na ovoj deonici magistralnog puta, što može prouzrokovati zastoje i dodatne probleme vozačima koji koriste ovaj put. Vozači se mole za strpljenje i opreznu vožnju dok se situacija ne normalizuje.

Nadležne službe apeluju na vozače da budu posebno oprezni dok prolaze kroz ovu deonicu puta i da se pridržavaju uputstava saobraćajne policije kako bi se izbegle dodatne neprijatnosti i eventualni incidenti usled prisustva cimenta na putu.

Da podsetimo, pre nekoliko dana na putu Novi Sad - Subotica jedan kamion sleteo je sa puta. 

Kako je došlo do nezgode još uvek nije poznato, a kako se može videti na Instagram stranici "192_rs", vozilo je završilo u njivi.

Takođe, moguće je uočiti blatnjavi tragovi kočenja, te je vrlo moguće da je kamion proklizao zbog vremenskih uslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading