SRCE DA PREPUKNE OD TUGE! Iznenadili teško bolesnog kolegu, pa ih samo par dana kasnije sačekale TUŽNE VESTI! Pogledajte video-snimak zbog kog plače cela Srbija (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

29.01.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj neverovatan prizor izazvao je lavinu emocija, praćenu suzama radosnicama i zagrljajima koji su govorili više od reči.

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE! Iznenadili teško bolesnog kolegu, pa ih samo par dana kasnije sačekale TUŽNE VESTI! Pogledajte video-snimak zbog kog plače cela Srbija (VIDEO)

Foto: Titkok/SajtZicer

Poslednjih dana, jedan video-snimak postao je neizostavan deo društvenih mreža, izazivajući istovremeno tugu i oduševljenje kod mnogih građana Srbije.

U ovom dirljivom prizoru, kolege kamiondžije su teško bolesnom kolegi priredile nezaboravno iznenađenje, dovozeći mu kamion koji su mu kupili na poklon.

 

 

 


Na putu kod kuće, teško bolesni kamiondžija je iza kamiona ugledao čitavu kolonu vozila, u kojima su se nalazile sve njegove kolege, spremne da ga iznenade i pruže mu podršku.

 

 

 

Sa porodicom pored sebe, ovaj neverovatan prizor izazvao je lavinu emocija, praćenu suzama radosnicama i zagrljajima koji su govorili više od reči.

Iako su kolege pokušavale da mu pruže snagu i ljubav, nažalost, ovaj nezaboravni susret bio je poslednji.

Samo par dana nakon iznenađenja, teško bolesni kamiondžija je preminuo, ostavljajući za sobom sećanja na ovaj emotivni susret koji će zauvek ostati urezan u sećanjima svih prisutnih.

Tako se i sada njegove kolege opraštaju od njega, gde za njega svi imaju samo reči hvale. 

Ovaj prizor nas podseća na važnost podrške i ljubavi među kolegama, kao i na snagu koju zajedništvo može pružiti u teškim trenucima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading