KOSTA ŽELI DA SE O NJEMU PRIČA JOŠ VIŠE: Smislio način na koji bi to mogao da izvede - nastavnici se šokirali!

Autor:

Hronika

21.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica ne prestaje da iznenađuje osoblje svojim prohtevima.

KOSTA ŽELI DA SE O NJEMU PRIČA JOŠ VIŠE: Smislio način na koji bi to mogao da izvede - nastavnici se šokirali!

Foto: privatna arhiva, google earth

Kosta Kecmanović, dečak-ubica, koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devet učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, smislio je novi plan sa kojim bi ponovo dospeo na naslovne strane!

Naime, on se mesecima nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, gde iz posebne prostorije pohađa onlajn nastavu. Otkako se "vratio u školu", kako nezvanično saznaje portal Republika, Kosta se interesuje za takmičenja.

- Dečak se stalno zanima i razmišlja o tome šta se o njemu priča i da li je svakodnevna tema na portalima.  Upravo zato, on je zahtevao da mu bude dopušteno da ide na takmičenja - nezvanično saznaje naš portal iz izvora upućenog u slučaj.

Kako takođe dodaje sagovornik, najviše ga zanimaju srpski i matematika.

- On želi da mu bude omogućeno da pokaže svoje znanje i da pobedi na republičkom takmičenju iz matematike, jer je siguran da u tome nema konkurencije. Osim toga, zanima se i za jezike. Kada je rekao nastavnicima da mu je cilj da bude najbolji i da svi čuju za njega, oni su ostali šokirani.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i smrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
..

21.01.2024 21:41

He is narcissistic!

Odgovori 11 6
????

21.01.2024 23:32

@.. - .. Srpski bre piši!

Odgovori 3 13
Vesna

21.01.2024 21:49

Jao djete šta uradi... Imao si cijeli život pred sobom...

Odgovori 31 10
Ceca

21.01.2024 23:18

@Vesna - Ceo zivot pred sobom su imala deca koju je streljao, a ovaj monstrum bolje da se nije ni rodio a kamol ziveo

Odgovori 47 11