KOSTA ŠOKIRAO OSOBLJE KLINIKE: Hvalio se kako je pripremao molotovljeve koktele i nabrajao oružja - sa samo PET godina je radio OVO!

Autor:

Hronika

20.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Kecmanovićima je govorio i otac ubijene Angeline Aćimović, koji se u svojoj izjavi prisetio snimka gde je Kosta poređao 100 vojnika.

KOSTA ŠOKIRAO OSOBLJE KLINIKE: Hvalio se kako je pripremao molotovljeve koktele i nabrajao oružja - sa samo PET godina je radio OVO!

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović (14) koji je bio samo običan trinaestogodišnji dečak i učenik sedmog razreda, 3. maja počinio je nezapamćen masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" i ostavio celu Srbiju, ali i svet u šoku.

Nažalost, posle osam i po meseci, on i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja za sva zlodela koja je u jednom danu počinio, a upravo to pokazuje svojim svakodnevnim ispadima na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u kojoj je smešten.

Ono što je sve prisutne ostavilo bez teksta, bio je trenutak kada je Kosta krenuo da se priča o molotovljevim koktelima.

- Kosta je opsednut svojim zločinom i o tome neretko priča u bolnici. Osim toga, on je odlučio da kroz priču objasni način na koji je pripremao molotovljeve koktele, koje je želeo da iskoristi kobnog 3. maja u školi - navodi izvor iz istrage.

Kako dodaje, Kosta se tu nije zaustavio, te je nastavio da se hvali znanjem koje poseduje o oružju.

- Dečak je nabrojao silne marke pištolja, kao i metke koji im pripadaju. Reč je o oružju za koje ni pravi profesionalci ne bi znali. Očigledno je da je Kosta dugo istraživao o pištoljima, ali i da je imao podršku oca u svemu tome, što je više puta dokazano.

Podsetimo, kako je Republika ranije pisala, o Kecmanovićima je govorio i otac ubijene Angeline Aćimović, Anđelko Aćimović, koju je monstruozni dečak ubica ubio i tom prilikom izneo šokantne tvrdnje na račun porodice.

Naime, Anđelko Aćimović tvrdi da je porodica Kecmanović krajnje devijantna, u svojoj izjavi se prisetio snimka gde je Kosta poređao 100 vojnika.

- Niko ne misli da je njegov otac imao želju da on to uradi, ali je praktično učinio sve da se to jednog dana desi. Ja decu učim ljubavi, da vole ptice, Meda Brunda, a oni od pete godine uče dete da voli oružje i ubistva. Gledao sam snimak gde je Kosta sa pet godina poređao 100 vojnika i svakom ZNA IME, otac ga snima i hvali. Dete pita: "Hoćeš li ovo pokazati na poslu da se pohvališ" i otac kaže "da". Nemoguće je da majka ne primeti da je njeno dete celu noć na kompjuteru, da je u zatvorenim društvenim grupama, koje propagiraju Hitlera, zlo i nasilje. Oni su jedini krivci za sve što se desilo. To ponašanje oca da posle uviđaja, kada su mu pokazane fotografije sa mesta zločina, da on ne kaže da mu je žao te dece i porodica, već kaže: " Krivo mi je što je Dragan". Na kraju kaže: "Kosta nam je uništio život". On sebe stavlja u prvi plan, od sebe pravi žrtvu - rekao je Aćimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (6)

Loading
ira

20.01.2024 21:06

Strasno, ne znam vise ni sta da kazem. Bas ne razumem, jezivo je.

Odgovori 16 1
Žika

20.01.2024 21:56

I ne saznasmo kada i gde je pravio koktele!

Odgovori 19 0
Tanja

20.01.2024 22:28

Ne pokazuje kajanje,odgovornost, ko i roditelji ,ponašaju se isto..Najmlađeg masovnog ubicu na svetu ne zanima što nam je decu poubijao,on gleda sebe ,da li je popularan...majka letos na more krenula ,renovira stan,besramno i dalje radi u prosveti, otac se ne oseća odgovornim što nam je njegovim oružjem od kuće donetim u školu na času decu i čika Dragana poubijao njenog najmlađi masovni ubica na svetu. Oni samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 19 8
Eto tako

21.01.2024 09:30

Znači, zauvek u samici u ludnici.

Odgovori 13 1