ZAŠTO JE KOSTA PUCAO U JEDINCA ANDRIJU I 13 IZUZETNE DECE? Roditelji devetoro ubijenih vape za istinom, tragaju kao detektivi - TRAŽI SE OBJAŠNJENJE ZA ZVERSKI POSTUPAK

Autor:

Hronika

14.01.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodice žrtava traaže uzrok što je jdečak postao masovni ubica koji je uništio živote deset porodica ubivši nevinu decu

ZAŠTO JE KOSTA PUCAO U JEDINCA ANDRIJU I 13 IZUZETNE DECE? Roditelji devetoro ubijenih vape za istinom, tragaju kao detektivi - TRAŽI SE OBJAŠNJENJE ZA ZVERSKI POSTUPAK

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Roditelji devetoro ubijene dece i školskog čuvara, te petoro ranjenih učenika i nastavnice istorije, neprekidno se pitaju zašto je tinejdžer Kosta Kecmanović uzeo ono najsvetije što su imali. Zašto je jedan dečak postao masovni ubica koji je uništio živote deset porodica ubivši nevinu decu, je pitanje sa kojim se bude i ustaju ožalošćene majke i očevi. 

Na drugoj strani oni su osuđeni da slušaju priče kako su Miljana i VladImir Kecmanović koji su po njihovom mišljenju apsolutni krivci za zločin sina, predstavljeni kao vrsni stručnjaci u svojim poslovima. Smetaju im priče o uglednoj porodici, kad ističu da je otac monstruma lekar, a majka doktor nauka i da jednostavno nisu znali šta im dete smera i planira.

Foto: Fo

MAJKA UBIJENE KATARINE MARTINOVIĆ GLEDA U SLIKE 10 ANĐELA

- Roditelje smatram odgovornim u istoj meri kako bih sebe smatrao da je obrnuta situacija. Ja sa tim ljudski ne bih mogao da se nosim, da neko ko je deo mene tako nešto uradi - rekao je Zoran Martinović otac ubijene balerine Katarine Martinović na nedavno održanom suđenju Kecmanovićima u parničnom postupku. 

Njegova supruga Miljana takođe očajnički traži odgovore na najbitnija pitanja u njenom životu, jer je u času zverski usmrćeno njeno divno i veoma poslušno i talentovano dete.

- Mi smo se u ovih osam meseci pretvorili u detektive, istražitelje, lekare, sve smo samo da dobijemo neki odgovor, nešto što bi dobili  kao objašnjene za zverski postupak. Treba nam odgovor zašto se ovo desilo - rekla je Miljana, neutešna majka upucane Katarine koja je bila "anđeo koji zemljom hoda".

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja prošle godine očevim pištoljem ubio učenice petog razreda Anu Božović i Bojanu Asović , školsko obezbeđenje Dragana Vlahovića i sedmakinju Sofiju Negić, kao i učenice iz svog odeljenja Maru Anđelković, Angelinu Aćimović, Emu Kobiljski, Katarinu Martinović, Adrianu Dukić i druga Andriju Čikića. Pucao je u svom razredu sve dok je imao u koga. Neka deca su na svu sreću pobegla, a neka su se pritajila na podu glumeći da su ubijeni i na taj način su se spasli smrti od ruke monstruma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Tanja

14.01.2024 21:08

Samoživ,bezosećajan najmlađi masovni ubica na svetu ponaša se isto ko i roditelji koji su ga tako vaspitali a i oni se isto i sad ponašaju. Njih ne zanima što nam je decu poubijao, apsolutno ih ne interesuje zločin njihovog najmlađeg masovnog ubice na svetu.Njih samo zanima da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 18 11
Tanja

15.01.2024 00:12

@Tanja - Ja da vam kažem: Takve stručnjake primaju samo u London i na Havajima, nemaju izbor.

Ja

14.01.2024 21:25

Jao Tanja ženo napiši nešto drugo.... I da znaš Karibi su lepši

Ti

14.01.2024 23:05

@Ja - Pa ti idi lepo sa Kecmanovicima na ta egzoticna mesta i uzivaj u njihovom drustvu