OVO JE MEJL KOJI JE MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA: U "Ribnikaru" su strepeli od reakcije oca Koste Kecmanovića!

Autor:

Hronika

06.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka škole je telefonom zvala Vladmira Kecmanovića i tek onda su njegovoj supruzi poslali mejl, pravdajući se.

OVO JE MEJL KOJI JE MILJANA KECMANOVIĆ DOBILA:  U "Ribnikaru" su strepeli od reakcije oca Koste Kecmanovića!

Foto: facebook, privatna arhiva

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste Kecmanovića dobila je mejl sa odgovorom koji su nestrpljivo svi u kući čekali od škole "Vladislav Ribnikar" pred Kostino prebacivanje u drugu školsku smenu - suprotnu od njegove dotadašnje.

Republika saznaje šta je pisalo u tom mejlu, a to je i dokaz da je Vladmir Kecmanović Kostin otac predstavljao svojevrsnu pretnju za upravu škole, te da je direktorka Snežana Knežević prema njemu osećala strahopoštovanje. Ujedno, jasno je da se preko urgencije oca do tada uglednog lekara i njegovog odnosa sa posle masakra smenjenom direktorkom Knežević, Kosta brzopotezno prebacio u suprotnu smenu u kojoj je posle osam meseci počinio masakr enormnih razmera. 

Neki smatraju da je Vladimir Kecmanović prenjama i ucenama postizao ono što je želeo. 

Foto: privatna arhiva, profimedia

Miljana Kecmanović optužena je zbog masakra sina kada je njen DNK pronađen na jednoj čauri

- Poštovana Miljana, Kosta je u "B smeni". Direktorka nije uspela da dobije Vladimira, pa vas obaveštavamo ovim putem - stiglo je u mejlu adresiranom na Miljanu Kecmanović, 31. avgusta 2022. godine. Samo dan ranije Kecmanovići su obavešteni da je odbijen njihov zahtev za Kostino prebacivanje u drugu smenu.

To je bio dan uoči polaska dece u školu i Koste u 7/2 odeljenje, koje je stanju bezumlja uništio, ubivši šestoro dece i ranivši petoro i nastavnicu istorije. Pre toga na holu škole ubio je tri devojčice i školskog čuvara. 

Nasuprot Kecmanovićima, Kostinoj žrtvi, čarobnoj devojčici Angelini Aćimović nije dozvoljeno da se vrati u odeljenje, tadašnje 7/4, a današnje 8/4, iako su se njeni roditelji više puta zvanično i nezvanično obraćali školi sa takvim zahtevom.

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Angelina Aćimović je podlegla posle 12 dana bitke za život

- Nije joj odobreno, iako je imala sve petice uz pohađanje van nastavnih aktivnosti. Bila je zaslužila to. Bila je dobro dete i u drugom polugodištu je pomirljivo rekla roditeljima da nema veze što je nisu prebacili i da će ostati u 7/2 jer joj je ipak lepo i sa tim drugarima. Rekla mi je: "Pa, dobro tata ostaću" - rekao je za Republiku, Anđelko Aco Aćimović otac ubijene Andrijane koji se gorko kaje što nije još više insistirao na prebacivanju i time verovatno spasao život svoje miljenice. 

Otac je iskreno da srži ispričao i razlog zbog kog je devojčica plavih očiju htela da se vrati u svoj razred koji je pohađala od 2017. godine kada se doselila u Beograd sa porodicom. 

- Bila je dobar matematičar, uspešna na takmičenjima i kazala mi je da želi da nastavi saradnju sa nastavnicom matematike Željkom. Pokušavao sam da saznam da li možda ima i drugi razlog, ali nije mi rekla. Nije govorila da ima nesporazume u odeljenju, družila se sa tom decom, a tog dečaka nam nikada nije pominjala. Supruga je išla u školu, pričala sa direktorkom i ništa joj nisu odgovorili. Ja sam bio u inostranstvu i pisao sam mejl i na njega nisam dobio odgovor. Posle Božića otišao sam da razgovaram i primila me je zamenica direktorke, rekla da znaju za naš zahtev i da će sve učiniti, ali nije bilo odgovora - ispričao je Anđelko.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Deset žrtava masakra, devetoro nevine dece i njihov čuvar , porodice obilaze mesto njihovog stradanja

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja prošle godine ubio devet učenika škole koju je pohađao i školskog čuvara, i ranio petoro učenika i nastavnicu istorije. Policija ga je uhapsila u školi gde je sačekao policiju da se preda, a pored njega je nađeno i oružje njegovog oca kojim je počinio masakr u svega nekoliko minuta. Dečak je hospitalizovan i i dalje ga veštače u neuro-psihijatrijskoj klinici dok je njegov otac Vladimir Kecmanović odveden u pritvor na dan masakra sina i uskoro će mu početi suđenje pod sumnjom da je maloletnom sinu stavio na raspoganje oružje i municiju i da ga je istrenirao da puca. 

KOSTA JE BIO POVLAŠĆEN 

 Očajni otac ubijene Angeline ističe da je Kosti prebacivanje odobreno bukvalno uz izvinjenje škole, što nisu mogli da nađu njegovog oca Vladimira da mu lično jave, nego pišu Miljani mejl.

- Kako to prema jednima koji su na položaju, poštujete obavezu da odgovorite, a druge ignorišete?! Angelina je bila dete sa svim peticama i primernog vladanja i zaslužila je da joj se izađe u susret, ali bilo je bitno ko je otac deteta, zar ne?! - pita se Anđelko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (6)

Loading
Tanja

06.01.2024 17:41

Bezobzirni,bezosećajni,bolesno narcisoidni roditelji i najmlađi masovni ubica na svetu..Poubijao nam decu oružjem od kuće donetim u školu ,na času jer nije podnosio konkurenciju.A ti roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu samo hoće da izvrdaju i sto pre u London ili na Havaje.

Odgovori 10 2
Prosvetar

06.01.2024 19:12

Uobrazene i,,ugledne"roditelje ubice treba strpati u zatvor do kraja zivota.Oni su koristili njihov posao da zastrase rukovodstvo skole.Nije ni cudo kakvog su monstruma odgajili.Ko nam garantuje da sestra Koste nece poci njegovim putem.

Odgovori 13 4
Pa već je pošla

06.01.2024 20:25

@Prosvetar - Ima slika gde i ona puca ili barem samo drži uperen pištolj. Garant slikao ponosni otac. Pa onda grozna svedočenja kako je drugarima sipala domestos u sok. Tro ačica u začetku.

Odgovori 10 1
Tijana

06.01.2024 20:27

Boze jadni ljudi! Povlasceni im pobise decu, ali nema, ni njima vise zivita, ni njima ni njihovom monstrumu!