KOSTU I UBICU IZ NEMAČKE POVEZUJE OVIH 5 ČINJENICA: Tinejdžeri nakon zločina ODMAH URADILI OVU STVAR, a njihove porodice kriju mračne tajne!

Autor:

Hronika

04.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak poreklom iz Srbije je nakon zločina uradio iste stvari kao i Kosta Kecmanović 3. maja.

KOSTU I UBICU IZ NEMAČKE POVEZUJE OVIH 5 ČINJENICA: Tinejdžeri nakon zločina ODMAH URADILI OVU STVAR, a njihove porodice kriju mračne tajne!

Foto: Facebook, Shutterstock, Vladimir Lukić,

Manuela (15), poreklom iz Srbije, koji se sumnjiči da je udavio svoju devojku u šumi u Ulmu u Nemačkoj i Kostu Kecmanovića koji je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" povezuju mnoge sličnosti.

Dete ubilo dete

Tinejdžer poreklom iz Srbije osumnjičen je da je davio svoju devojku koja je takođe imala 15 godina u šumi u Ulmu u Nemačkoj. Drama između mladog ljubavnog para odigrala se 27. decembra 2023. godine kada je Manuel napao svoju devojku i ostavio je u šumi. Nesrećna tinejdžerka preminula je posle nekoliko dana, 1. januara.

Takođe, Kosta Kecmanović 3. maja ubio je desetoro đaka, odnosno svojih vršnjaka koji su, kao i on pohađali OŠ "Vladislav Ribnikar".

Obojica tinejdžeri

Manuel je počinio nezapamćen zločin sa svojih 15 godina, kao i Kosta koji je u trenutku kada je izvršio masakr u Beogradu, imao 13 godina, odnosno, skoro 14.

Prijavili slučaj

Petnaestogodišnji dečak iz Ulma je nakon zločina pozvao Hitnu pomoć i prijavio da je u šumi ubio svoju devojku, te dao tačnu lokaciju. Sličan postupak, samo nekoliko meseci ranije, uradio je i Kosta Kecmanović koji je nakon tragedije kakva se u Srbiji ne pamti, pozvao policiju i objasnio šta je učinio.

Uhvaćeni blizu mesta zločina

Kosta Kecmanović mirno je sačekao pripadnike MUP da dođu u dvorište škole gde se on nalazio, a isto to uradio je i Manuel, kojem je policija stavila lisice na ruke samo stotinak metara dalje od mesta užasa.

Istorija porodične agresije u obe porodice

Otac Manuela je na suđenju okončanom 14. aprila prošle godine proglašen neuračunljivim i smešten je u psihijatrijsku kliniku jer je ubio sedmogodišnju ćerku! Srpski državljanin je izjavio da je devojčicu žrtvovao Alahu. Prema navodima medija, za žrtvu je odabrao najmlađe od svoje četvoro dece.

Takođe, otac Koste Kecmanovića, Vladimir, je, kako je i ranije pisala Republika, svoju decu vodio u streljanu i učio ih da pucaju. On je želeo da i oni zavole streljanu i pištolje, s obzirom da je odlazak u lov bila Vladimirova najveća strast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading