"MILJANA I VLADIMIR KECMANOVIĆ SU KOD DECE U STAN DOVODILI LJUBAVNIKE - to je od malog napravilo ubicu"! Šok izjava na suđenju roditeljima dečaka-ubice!

Autor:

Hronika

03.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O devijantnim odnosima koji su vladali u porodici Kecmanović, progovorili roditelji žrtava masakra.

"MILJANA I VLADIMIR KECMANOVIĆ SU KOD DECE U STAN DOVODILI LJUBAVNIKE - to je od malog napravilo ubicu"! Šok izjava na suđenju roditeljima dečaka-ubice!

Foto: Printscreen/YouTube, Shutterstock

Roditelji dece koju je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar"na školskom času ubio iz očevog pištolja školski drug Kosta Kecmanović, tada star samo 13 godina, trude se da dokuče šta je jedno dete dovelo do ruba. Do njih dolaze različite glasine koje oni međusobno razmenjuju, a neke su predočili na sudu gde su svedočili o svom bolu i patnji koje su doživeli saznanjem da su ostali bez dece.

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović je zločin počinio očevim pištoljem

Anđelko Aco Aćimović otac devojčice Angeline Aćimović koju je školski drug pogodio hicima u glavu i koja se 12 dana borila za život i podlegla povredama 15. maja, ispričao je pred sudom u petak sa koliko bola se nosi. Njemu je stalo da sazna istinu, a do njega je doprla vest da je otac zločinca, inače doktor radiolog veliki ženomrzac. 

Jedna medicinska sestra mi je rekla da je ranije radila sa doktorom Vladimirom Kecmanovićem i da je mislila da će sve da ih pobije, pošto je toliko bio grub prema ženama. Iz porodice je izašla ta ideja da pobije devojčice, osam ih je ubio. Kosta je bio i u jednoj grupi koja je mrzela žene. To devijantno ponašanje je od oca krenulo i još majka koja to ne vidi i ne reaguje - rekao je Aćimović. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđelko Aćimović 

Uprkos protivljenju sudije da se iznose detalji vezani za privatni život tuženih stranaka, bračnog para Kecmanović, a koji nisu u direktnoj vezi sa zločinom njihovog sina, odnosno bola, patnje i straha koji su oni preživeli zbog smrti bliske osobe, svog deteta, ranjeni i očajni otac je ispričao da su u porodici Kecmanović vladali čudni odnosi. 

- Svako je u njihovoj porodici dovodio svog partnera na očigled sina. To je doprinelo da taj mali bude povučen i da radi to što radi. Da bude pripremljen kao profesionalni vojnik, a naročito ta njegova psihološka priprema - istakao je Aćimović.

Na kraju, Angelinin otac je izrazio sumnju da je dečak ubica instruisan da napravi masakr: 

- Nijednog ličnog motiva nije bilo za to što je učinio, niti je on to rekao. Nije bilo vršnjackog nasilja kako se pričalo, a što je nas vređalo. Mislim i da mu je neko rekao da napravi taj famozni spisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Nora

04.01.2024 10:45

Naravno da su bili bolesni odnosi u porodici. U normalnim porodicama se ne postaje MONSTRUM.

Odgovori 14 13
Seka

04.01.2024 13:20

@Nora - I u normalnim porodicama se radjaju bolesna djeca

Odgovori 12 15
Čiča šumadijski

04.01.2024 21:09

Od ovakvih je jedan očistio naciju, a Srbiju je naselila boles'!

Rale

05.01.2024 19:59

Vi i xalje vodite abrove i prodajete mrtvu decu,ljudi ubica je kriv a niko vise a to sto vi prodajete decu i to ima naziv vi ste isto mnogo bolesni i vi kao i oni imate pare pa mislili ste mozete sve,manite se vise roditelja vec gledajte ubicu kako kazniti

Odgovori 4 12