KOSTA ODBIJA DA PRIMI TERAPIJU, MALTRETIRA SVE OKO SEBE: Doktori se bore sa dečakom ubicom, posebnu "inspiraciju" dobije NOĆU!

Autor:

Hronika

19.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica je u većini slučajeva pod terapijom, ali ponekad se dogodi da nema "bezbolnog" načina da ga nateraju da je popije.

KOSTA ODBIJA DA PRIMI TERAPIJU, MALTRETIRA SVE OKO SEBE: Doktori se bore sa dečakom ubicom, posebnu "inspiraciju" dobije NOĆU!

Foto: privatna arhiva, google earth

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović, dečak-ubica koji je 3. maja usmrtio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", od dana kada je počinio masakr smešten je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Ovaj dečak je, prema onome što smo već pisali, a što smo saznali od zaposlenih na kilinici, posebno izdvojen kako bi se obavilo veštačenje i posmatranje, ali je za doktore i druge zaposlene jedinstven slučaj.

- Kosta ima jako puno energije. On jeste hladan i deluje nezainteresovano, ali u više navrata je pokazao kako ne može da se obuzda, pa je čak i fizički "divljao" u sobi, bacajući stvari oko sebe - kaže nezvanično za portal Republika.rs izvor iz ove ustanove upućen u slučaj.

Dečak-ubica je u većini slučajeva pod terapijom, saznaje nezvanično naš portal.

- Prima terapiju sedativima kako bi se primirio i zaspao. Međutim i pored toga, on se često probudi i dalje odbija da se smesti u krevet. Jako je teško zaposlenima i čuvarima sa njim - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, Kosta Kecmanović poslednjih dana odbija da uveče popije terapiju koja mu je prepisana.

- Opire se sadaciji, jer kaže da ima "još toga da obavi". On često izlaže svoje sumanute ideje i postavlja pitanja čuvarima sa ciljem da dođe do informacije kada će na slobodu. Posebnu inspiraciju dobije noću kada je odlučan da kako je jednom rekao "istera pravdu", odnosno da se ispoštuju "njegova prava" - pojašnjava izvor.

Kosta je tada uporan u nameri da isprovocira i iznervira sve oko sebe te često ponavlja jedno te isto: "Nemate prava da me držite ovde".

- Ume Kosta čak i da histeriše i da se zaleće u pravcu prozora. Naravno da ne može pored ćuvara da naudi sebi, niti zaposlenima, a ni obezbeđenju. Ali dovoljno je što dečak pravi dramu - zaključuje izvor i dodaje da terapija ipak bude data u skladu sa lekarskom preporukom.

Kako smo ranije pisali, ponekad za Kostino umirenje nije dovoljna ni dupla doza sedativa, a nezamislivo je kakvo može biti njegovo ponašanje kada odbije da uzme terapiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Jelena

19.01.2024 19:22

Treba ga zatvoriti u gvozdeni kavez sa jednim dušekom i nokširom. Eventualno hranu ubacivati između rešetaka. Tako bi se smanjio broj čuvara koje mi plaćamo monstrumu.

Odgovori 57 9
Ivana

26.01.2024 19:31

@Jelena - Vi ste monstrum

Ivke

19.01.2024 19:38

Uzivaj u pubertetu cudoviste. Naravno, sve to isto ga ceka i u dubokoj starosti.

Odgovori 39 8
Hana

19.01.2024 20:16

Na ovo ako je istina mogu samo reći Bože nas sačuvaj od zla čaša, nije ovo dijete svjesno šta je uradio , ovo dijete je bolesno.Uništio i ožalostio obitelji ubijene djece a ni sebe I svoju obitelj nije poštedio.

Odgovori 46 5