KOSTA KECMANOVIĆ NAPOKON PRIZNAO: Samo sam želeo da vidim OVO u njenim očima! JEZIVO!

Autor:

Hronika

26.12.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović je više puta naveo da je majka ta zbog koje je počinio masakr u "Ribnikaru", ali ovo što je sada rekao šokira.

KOSTA KECMANOVIĆ NAPOKON PRIZNAO: Samo sam želeo da vidim OVO u njenim očima! JEZIVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Instagram

Kosta Kecmanović sa majkom

Dečak ubica Kosta Kecmanović koji je 3. maja počinio jeziv krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu na kojoj je smešten. Ovaj put Kosta je rekao da je samo želeo da vidi strah u očima svoje majke Miljane Kecmanović nakon zločina, saznaje nezvanično portal Republika.rs.

- Dečak monstrum gotovo nikada ne spominje članove svoje porodice. Na prste jedne ruke može se nabrojati kada je pitao za nekog od njih. Takođe, ne priča ni o zločinu, ni o žrtvama. Međutim, ponekad se i njemu desi da u histeriji nešto izusti - kaže izvor iz bolnice u kojoj je smešten Kosta Kecmanović.

Prema rečima našeg sagovornika, samo nekoliko puta je spomenuo majku.

- Ipak, vidi se njegova ogorčenost na ovu ženu. Kada je ona u pitanju ne potiskuje emocije i u svakom trenutku liči na to da bi je rado povredio - kaže izvor.

Kako objašnjava, ovaj put je zasevala mržnja u njegovim očima i izustio je sledeće:

- Samo sam želeo da vidim strah i njenim očima.

Interesantno, ni ovoga puta nije spomenuo ime Miljane Kecmanović, niti ju je nazvao majkom.

Nakon ovoga postavlja se pitanje da li se to dečak ubica polako "otkriva".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je izvršio brutalni napad, ubivši devetoro đaka i radnika obezbeđenja, a ranio petoro dece i nastavnicu istorije u svom krvavom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Prema rezultatima istrage, dečak je 3. maja koristio dva očeva pištolja koje je uzeo iz sefa. Dodatno je pripremio četiri Molotovljeva koktela, sve to stavio u ranac i krenuo u školu, gde je izvršio svoj krvavi pir.

Uzimajući u obzir preciznost i brzinu napada, utvrđeno je da je Kosta ispalio ukupno 57 metaka tokom pohoda koji je trajao svega 120 sekundi. Na ulazu u školu prvo je ubio pripadnika obezbeđenja i tri devojčice, nakon čega je ušao u učionicu gde je imao čas istorije. Tamo je ranio nastavnicu Tatjanu Stevanović i likvidirao šestoro dece, dok je petoro zadobilo ozbiljne povrede.

Policija je obaveštena o pucnjavi u 8.42, kada je sam Kosta pozvao policiju nakon što je napustio učionicu.

Srbija, ali ni svet ne pamti ovakav zločin koji se dogodio u Ribnikaru. Hladnokrvnost koju je dečak pokazao tokom masakra, kao i nakon toga pri ispitivanju, ali i ona koju pokazuje na klinici su nešto što će se proučavati. Ipak, kada je njegova majka u pitanju  on  pokazuje emocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Tanja Krtinic

26.12.2023 15:11

Oduzeo nam je našu decu,na najsuroviji način,u školi ,na času ,oružjem od kuće donetim u školu. Majku i najmlađeg masovnog ubice na svetu zločin njenog najmlađeg masovnog ubice na svetu ne interesuju. Majku najmlađeg masovnog ubice na svetu ne interesuju što naše dece nema

Mira

27.12.2023 00:57

@Tanja Krtinic - Lepo kazem i ponovicu. Oni treba da dovedu na posmatranje kostine roditelje. Tek bi tu bilo sokiravanja. Sme li neko da se upusti u takav posao? Ceo svet ceka odluku naseg suda. Da vidimo kako ce se resiti ovaj slucaj.

Dušica

27.12.2023 05:31

ipak majke prave od njih monstrume ne sve,samo hladne i narcisoidne majke

Sara

27.12.2023 12:24

Pa i video ju je odma nakon zlocina jer je s njom, majkom bio u policiji da, da iskaz! Znaci video je majku i strah u njenim ocima, e sad taj bliski izvor koji nas obavestava, treba da nam prenese opis tog straha u majcinim ocima, jer Kosta ga je video!