KO TO DOLAZI U STAN KECMANOVIĆA? Komšije otkrile sve detalje: On je zadužen da Miljani i Kostinoj sestri odnosi stvari?

Autor:

Hronika

14.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko iz komšiluka mi je rekao da jedan čovek dolazi da odnosi stvari njoj i ćerki, tvrdi komšija koji živi ispod stana gde su živeli Kecmanovići.

KO TO DOLAZI U STAN KECMANOVIĆA? Komšije otkrile sve detalje: On je zadužen da Miljani i Kostinoj sestri odnosi stvari?

Foto: privatna arhiva, republika, st/D.Kadic

Stan Kecmanovića, Kosta Kecmanović

U stan u kojem je Kosta Kecmanović, dečak-ubica koji je 3. maja izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je pobio devetoro svojih drugova i radnika obezbeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, živeo sa roditeljima, prema tvrdnjama komšija neko dolazi.

Komšija koji živi ispod stana u kojem su porodično  bili Kecmanovići uglanom ništa ne čuje iz stana, ali misli da Miljanin brat dolazi povremeno.

- Neko iz komšiluka mi je rekao da brat Miljane Kecmanović dolazi da odnosi stvari njoj i ćerki. Nisam siguran ko mi je to rekao, ali sećam se da se pričalo - kaže komšija Kecmanovića za portal Republika.rs.

Kako su naši reporteri videli na licu mesta, poštansko sanduče je prazno, što jasno govori da neko redovno skuplja poštu. Interfon, vrata i ostalo je isto kao ranije.

Ispred vrata su primetni tragovi na pragu, što je znak da neko redovno ulazi u stan.

Kako se može videti, čistačice koje rade u zgradi ne brišu ispred njihovih vrata.

Portal Republika.rs je već pisao da su u stanu Kecmanovića neposredno nakon masakra bili radovi, odnosno da su im vrata ofarbana. Komšije su to potvrdile našim reporterima.

- Farbali su vrata, Miljana je dolazila u stan, uzimala neke stvari, dođe povremeno tu. Ne viđamo je, zadrži se par sati, pa je verovatno, dok je sama odlučila da sredi porodični dom. Njima je imovina blokirana, pa ne verujemo da sređuje stan kako bi ga prodala, već da ga promeni kako se ne bi sećala vremena dok je živela tu sa Kostom - kazala je tafa komšinica.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv oca i majke Koste Kecmanovića.

Otac maloletnog ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Vladimir Kecmanović, optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti. Prema optužnici, sumnja se da je Kecmanović obučavao dete kako da rukuje oružjem, kao i da nije obezbedio uslove za čuvanje vatrenog oružja.

Tužilaštvo je Vladimiru Kecmanoviću predložilo kaznu od 12 godina zatvora, za majku dve godine i šest meseci, a za radnike streljane u koju je Kosta odlazio po tri godine. 

Takođe, i protiv majke se vodi postupak zbog nedozvoljenog nošenja i držanja oružja. Na jednoj čauri u kabinetu istorije je pronađen njen DNK, rečeno je na koferenciji Višeg javog tužilaštva.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je upao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" 3. maja u 8.40 časova kada je sa vrata otvorio vatru na radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i ubio ga. Potom je pucao na tri devočice koje su se našle u holu škole. Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju, gde je pucao na učenike svog odeljenja VII-2,, kada je ubio šestoro đaka, a ranio petoro i nastavnicu Tatjanu Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (3)

Loading
zasto

14.12.2023 15:30

Zato i kome je bitna vest u vezi dolaska u stan Kecmanovic.Njihov stan, njihova stvar ko ce ulaziti, dolaziti i odnositi.Opsesija Kecmanovima je prerasla sve moguce mere, a pri tome o porodici ubice iz Niske Banje ni slovce..Mjaka na fb sa pistoljm sin stao sa rancem punog noozeva,ubio druga..i ..iii ko je usao po stvari kod Kecmanovica, kojima cistcice ne ciste ispred varata>>>Vest od milion dolara

Sara

14.12.2023 20:17

@zasto - Zasto@,potpuno se slazem s vama, ja bi samo nadodala koja je poanta ovog clanka!?

zasto

15.12.2023 22:16

@Sara - zasto se ne obajvi slike roditelja i decka ubice iz Niske Banje..Zasto samo Kosta i Kecamnovici.Pa zar ubistvo decaka u Niskoj Banji manje je znacajno.Zar ti roditelji kojima je sin nosio nozeve, koji je objavljivao slike sa nozem i cija majka ima sliku na fb sa pistoljem u ruci nisu predmet pisanja i osude? Kecmanoviima gledaju i da li je prasina na pragu vrata???