KOSTA KECMANOVIĆ JE HTEO DA ME UKLONI: Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" seća se jezivog monstruma, ali I JOŠ JEDNE STVARI - BILO JE STRAŠNO!

Autor:

Hronika

14.12.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čula sam samo pucnje. Bez ikakvog dečijeg glasa", kazala je nastavnica Tatjana Stevanović, a onda se do detalja prisetila jezivih trenutaka.

KOSTA KECMANOVIĆ JE HTEO DA ME UKLONI: Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" seća se jezivog monstruma, ali I JOŠ JEDNE STVARI - BILO JE STRAŠNO!

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Tatjana Stevanović

Tatjana Stevanović, nestavnica istorije, žena koja je ranjena u OŠ "Vladislav Ribnikar" 3. maja, progovorila je o onome što se dešavalo pre sedam meseci u ovom strašnom danu kada je Kosta Kecmanović pobio devet učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića.

- Čula sam samo pucnje. Bez ikakvog dečijeg glasa. Bilo je jezivo. Strašna je pomisao da nisam uspela da sačuvam moje đake. Više nikad neću moći da uđem u učionicu i radim svoj posao - rekla je Tatjana.

U intervju koji je dala za Kurir rekla je da je doživela prekid kada je upucana, ali da se seća poslednjeg pogleda devojčice za koju je u bolnici saznala da nije izdržala.

- Pogodio me je u stomak. Verovatno je hteo da me ukloni s puta, da bi mogao da obavi ono što je zamislio - rekla je ona o masakru u "Ribnikaru" i dodala:

- Prvo sam upucana u stomak. Odletela sam i pala... Onda je nastupio strahovit bol. Toga se dobro sećam, kao i uplašenog pogleda učenice iz druge klupe koja više nije među nama. Izgubila sam dah i pomislila – to je to. To je kraj - ispričala je nastavnica u prvoj izjavi za novine.

Republika

Foto: Privatna arhiva,Printscreen/drustvene mreze, ST-N Pancic

Kosa Kecmanović i Tatjana Stevanović

Iako nije imenovala devojčicu Republika zna da se radi o Mari Anđelković, sada usnulom anđelu koji se smejao od srca i bila omiljena drugarica mnogima iz razreda.
Izvor Republike je još u avgustu prepričao šta je ranjena nastavnica ispričala bliskim osobama u vezi sa tim.

- Ono čega se Tanja poslednjeg seća je pogled Mare Anđelković uvek nasmejane i druželjubive devojčice. Nastavnica ne zna ni da li je Mara gledala tražeći spas ili kada je upucana - ispričala je letos majka jedne od preživelih učenica VII2, za Republiku i Srpski telegraf.

Nastavnica Tatjana Stevanović i dalje se nalazi na klinici za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading