KOSTA NAPRAVIO RUTU MASAKRA KAO SPECIJALAC! Nakon krvavog pira ubica iz Ribnikara ISKOČIO KROZ PROZOR, iznenada odustao od bežanja - izvadio telefon i pozvao ovaj broj!

Autor:

Hronika

21.11.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović, imao je isplaniranu rutu krvavog pira koji je izvršio 3. maja ove godine u OŠ ''Vladislav Ribnikar''.

KOSTA NAPRAVIO RUTU MASAKRA KAO SPECIJALAC! Nakon krvavog pira ubica iz Ribnikara ISKOČIO KROZ PROZOR, iznenada odustao od bežanja - izvadio telefon i pozvao ovaj broj!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović, dečak-ubica, 3. maja je zavio čitavu naciju u crno kada je u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' iz očevog pištolja usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole.

Nakon stravičnog zločina otkriveno je da je Kecmanović imao spisak dece koju je planirao da usmrti, kao i čitavu šemu škole i putanju kojom je planirao da ide.

Republika

Foto: republika

 

Na crtežu se jasno vidi da je Kosta nacrtao svaku učionicu u koju je planirao da uđe, brojeve koji su predstavljali prioritete za njegov krvavi pir i strelice koje pokazuju izlaze kuda bi mogao da pobegne nakon svog pohoda.

Takođe, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je Kosta pratio svoj plan, te da je prošavši kroz hodnik otišao do kabineta za istoriju, zatim trčećim korakom otišao do prozora na kraju hodnika, bacio pištolj i iskočio kroz prozor.

Nastavio je da trči kroz dvorište, a onda sam ispred škole pozvao policiju i prijavio zločin, gde je pripadnike policije sačekao.

 

@testacc1102 Comment if the history classroom is wrong #Fyp #kostakecamanovic #aboutkosta ♬ original sound - TestAcc

 

Podsetimo, Kosta se trenutno nalazi na  Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Protiv njegovih roditelja Vladimira Kecmanovića iKo takođe su podignute optužnice, a dok mu je majka još uvek na slobodi, otac je u pritvoru od trenutka kada je dečak-ubica izvršio nezapamćen zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Tanja

21.11.2023 14:49

Zašto je majka najmlađeg masovnog ubice na svetu na slobodi,zašto i dalje besramno radi u prosveti? Cerka nosila nož u rancu u školi, si pala domestos u case drugarima,sin u školi oružjem od kuće donetim, streljao nam decu i cika Dragana. Zašto ih je bahate,ljubomorne vaspitala,neosecajne da mogu po mrtvima da gaze . Ona samo gleda da izvrda, da pobegne u London ili na Havaje . Njuzlocin njenog najmlađeg masovnog ubice na svetu ne dodiruje...

Zara

21.11.2023 18:51

@Tanja - @Tanja,od kud znate da bas hoce u London ili na Havaje???

Tanja

22.11.2023 08:08

@Zara - Samo tamo primaju takve...."strucnjake"...

Zara

22.11.2023 20:57

@Tanja - @Tanja, varate se, nije tacno!