OTKRIVAMO SVE O PRETRESU STANA KOSTE KECMANOVIĆA NAKON JEZIVOG ZLOČINA: Istražitelje šokirala STERILNA SREDINA, roditelji sve "držali pod konac", a tokom upada policije OVAKO reagovali

Autor:

Hronika

12.01.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljani i Vladimiru Kecmanoviću su glave sve vreme bile podignute, pogledi hladni i ravni, lica kameno ozbiljna.

OTKRIVAMO SVE O PRETRESU STANA KOSTE KECMANOVIĆA NAKON JEZIVOG ZLOČINA: Istražitelje šokirala STERILNA SREDINA, roditelji sve "držali pod konac", a tokom upada policije OVAKO reagovali

Foto: Vladimir Lukic, Facebook

Kosta Kecmanović sa roditeljima

Isti dan kada je dečak ubica Kosta Kecmanović počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je mučki lišio života devet učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, izvršen je pretres stana u kojem su živeli Kecmanovići u centru Beograda.

Kako saznaje portal Republika.rs, istražitelji su upali u stan i odmah ih je u šoku ostavilo to što je prostor bio jedna "sterilna sredina".

- Stan Kecmanovića je ličio na muzej. Svaka sitnica je bila na tačno određenom mestu, precizno postavljena. Delovalo je da u tom prostoru niko ne boravi, da se tu ne vodi svakodnevni normalan život - ispričala je za naš portal žena koja je bila prisutna tokom istrage.

Takođe, kako saznajemo, Miljana i Vladimir Kecmanović su bili prisutni u stanu u Kraljice Natalije prilikom pretresa kako zakon i nalaže.

- Oni su znali u tom trenutku kakav krvavi zločin je počinio njihov sin Kosta. Ipak, ostali su hladni i uzdržani, toliko neosetljivi da su šokirali istražitelje - kaže izvor.

Postavlja se pitanje kako je moguće da neko tako reaguje sat vremena pošto mu saopšte da je njegovo dete prolilo krv nedužnih, i to dece - pita se naš izvor.

Oružje i minucija je prilikom pretresa stana pronađena, ali i na ovu činjenicu roditelji monstruma nisu odreagovali, saznaje Republika.rs.

- Miljani i Vladimiru su glave sve vreme bile podignute, pogledi hladni i ravni, lica kameno ozbiljna. Ni na šta nisu reagovali - zaključuje izvor portala Republika.rs.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je počinio krvavi pir u školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja. Tačno u 8.40 časova počeo je da ubija u holu obrazovno-vaspitne ustanove, a krvavi  pohod je nastavio u kabinetu za istoriju. Ukupno je ostavio 10 žrtava iza svog mučkog zločina.

Vladimir Kecmanović se od masakra nalazi u pritvoru jer nije adekvatno obezbedio oružje koje je čuvao u stanu i jer je zanemarivao obavezu vaspitavanja vodivši sina u streljanu gde ga je obučavao da puca.

Miljana Kecmanović se takođe nalazi pod istragom jer je njen DNK nađen na čauri ispred kabineta za istoriju, te se smatra da je imala pristup municiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
Mara

12.01.2024 12:36

Ima ovdje velikih elemenata za tužbe , ali Vladimiru i Miljani nije do života , a ne do tužbi . Ovo stvarno nema smisla.

Odgovori 6 11
Ime

12.01.2024 15:05

@Mara - Znaci oni se jako lose osecaju i sad ih treba pustiti? Da puste i ubicu jer se lose oseca bez telefona, igrica i novogodisnjih poklona?

Odgovori 10 3
Kosta

12.01.2024 17:40

@Mara - I ne treba da im nije do zivota, pa njihovo dete je zavilo u crno tolike porodice jer su oni tome doprineli

Aca

12.01.2024 17:45

@Mara - A kako je roditeljima ubijene dece??? Cuj, roditeljima ubice nije do zivota??????