KOSTA KECMANOVIĆ ISPRIČAO DOKTORKI ŠTA GA NAJVIŠE NERVIRA: "Po zakonu imam pravo jer nisam u pritvoru"

Autor:

Hronika

11.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni monstrum neprekidno ima zahteve koji šokiraju zaposlene na klinici na kojoj ga veštače, ali mnogi sumnjaju da privlači pažnju nebuloznim željama.

KOSTA KECMANOVIĆ ISPRIČAO DOKTORKI ŠTA GA NAJVIŠE NERVIRA:  "Po zakonu imam pravo jer nisam u pritvoru"

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

 Kosta Kecmanović(14) dečak monstrum koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije, sada žarko želi da promeni lični opis. Kecmanović je od dana masakra smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi, a strogo kontrolisano se školuje preko računara u školi "Dr Dragan Hercog" koja edukuje decu na bolničkom ili kućnom lečenju. 

Ilustracija

On se tokom ove nedelje jadao jednoj od doktorki kako mu je sve postalo dosadno jer viđa stalno iste face, kao i da je počeo da ga nervira njegov lični lik. Onda je rekao da ne može da utiče na to ko će da ga veštači, poslužuje mu obroke i da bude u njegovom obezbeđenju, ali da može i da ima pravo da menja sebe i svoj izgled. 

- Rekao je da oseća neko zasićenje i da mu je postalo bez veze čak i kad vidi samo svoj odraz na staklu. Tražio je da mu dozvole da stavi pank pirsing i da promeni frizuru i ofarba kosu u teget. Doktorka je zgrožena slušala šta priča tinejdžer. Mi smo međusobno komentarisali da smo uvereni da Kosta ovom i sličnim izjavama želi da privuče pažnju. Kazao je i da on nije osuđenik i da po zakonu ima pravo da izgleda kako god želi-  prepiričao je izvor Republike. 

Ove, kao i sve prethodno izražene želje Kecmanovića u bolničkom krugu potpuno zanemaruju i užasavaju se što posebnim kanalima dospevaju u medije. 

Foto:  

Vladmir Kecmanović se tereti da je sina obučavao da puca u pokretne mete

Inače, Republika.rs je već pisala kako je i stariji Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, doktor radiologije Vladmir Kecmanović potpuno promenio svoj izgled u pritvorskoj ćeliji Centralnog zatvora, gde je smršao oko 30 kilograma. 

- Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovek, nedavno sam ga takođe video i čovek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma - ispričao je još letos izvor Republike iz Centralnog zatvora u Beogradu gde se Vladimir Kecmanović nalazi od 3. maja kada je njegov sin Srbiju zavio u crno.

Vladimiru i njegovoj supruzi Miljani Kecmanović, majci maloletnog Koste će 29. i 30. januara početi suđenje za masovno ubistvo sina. Otac je optužen zato što je sinu stavio na raspolaganje oružje i municiju, a majci zato što je njen DNK trag nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije u kojem je i počinjen masakr, nakon što je u hodniku škole Kosta kao učenik elitnog 7/2 usmrtio tri devojčice i školskog čuvara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (31)

Loading
preterujete

11.01.2024 21:21

sta znaci rec zgrazavanje..doktorka se zgrazava..sve do sada sto je Kosta trazio meni nije zgrazavajuce, jer nista nije trazio sto je vanpametno....pa cak ni da menja frizuru i ofarba se...zar takve nemmao po ulicama i na tv...a to sto mu je dosadno , pa i to je prihvatljivo..kome je lepo u bolnici....zalsono sto je to dete uradilo a da nije skroz ni svesno...a ti strucnajci tamo sto rade sa njim , bi trebali da doprinesu da on se osvesti i shvati sta je zapravo ucinio...u predhodnom tekstu ste pisali da je bio zlostavljan od strane majke, to uzasavajuce ako je tacno....i to je odgovor zasto je pucao na casu istorije u neduznu decu i ostalo osoblje...a opet nije ni on kriv, vec zlostavljanje koje je on trpeo kao dete..Psihijtri treba da se zgroze tim cinom koji je od deteta napravio to sto jesto.

Odgovori 32 33
Niko ne preteruje

12.01.2024 12:19

@preterujete - On je za sva vremena zavrsio i sa ulicom i sa bilo kakvim trendovima. Meni je isto zgrazavanje da se nijedne sekunde za ovih 8 meseci nije pokajao za svoje monstruozno zlodelo nego mu je jedino bitno njegov komfor. Zgrazavanje mi je i kad kaze da je mislio da ce biti heroj nacije a ne da ce ga svi mrzeti. Taj mozak je previse bolestan i tu nema nikakvog ozdravljenja. Nece nikad izaci. Jedina promena na kojoj bi trebalo da radi na sebi je da krene sa sklekovima i da ojaca, nece doveka biti u sobi sa dva inspektora koji ga cuvaju.

Odgovori 24 13
preterujete

12.01.2024 20:24

@Niko ne preteruje - Da vas pitam nesto, ako je Kosta bolestan..kako onda mozete da okrivljujete bolesno dete da trazi komfor i misli samo na sebe...vi onda ne znate sta je psihicka bolest...ona je ista kao i kada neko nema ruku, nogu..kada neko boluje od raka...bolest je..pa da li tada komentariste boelsnika bez noge..ili obolelog od raka...bolest ne bira..a malo se edukujte o psihickim poremaajima, pa ce te shvatiti da tim stavvomON BRINE SAMO ZA SEBE I SVOJ KOMFOR, promenicete...bolest ne bira...i nije kriv onaj koga je bolest snasla.

Odgovori 16 18
Vi preterujete

12.01.2024 23:41

@preterujete - Tom Vasom uvrnutom logikom bi svakog masovnog ubicu koji masakrira iz cista mira trebalo sazaliti kako je bolestan. Jeste da on ima bolestan um, ali MORAĆE da plati kaznu za svoje zlodelo. Kakva crna sazaljevanja za nekoga ko je u jednu devojcicu, u to decije malo i nezno telo bez trunke grize savesti i kasnijeg kajanja ispalio 15 metaka? Vi ga i dalje sazaljevajte, svaka Vam cast, meni ne pada na pamet nakon onoga sta je uradio.

Odgovori 32 9