CRNOGORAC IZMASAKRIRAO KOLEGU BOSANCA ZBOG ŽENE SA KOJOM SE RAZVODI! Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Balkanca: Čim izađem iz zatvora, gotova si!

Autor:

Hronika

18.01.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio ispred firme u gradu Marhtenku.

CRNOGORAC IZMASAKRIRAO KOLEGU BOSANCA ZBOG ŽENE SA KOJOM SE RAZVODI! Tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Balkanca: Čim izađem iz zatvora, gotova si!

Foto: Tanjug/AP

Javno tužilaštvo u austrijskom Velsu podiglo je optužnicu protiv 40-godišnjeg državljanina Crne Gore zbog ubistva kolege (40) sa posla iz Bosne i Hercegovine, kao i zbog pretnji bivšoj supruzi.

Zločin se dogodio ispred firme u gradu Marhtenku, gde su obojica radili, a motiv ubistva navodno je ljubomora.

Crnogorac je, prema optužnici, izmasakrirao Bosanca nožem zbog sumnje da je njegov kolega bio u vezi sa njegovom suprugom, sa kojom se u tom trenutku razvodio. Nakon brutalnog čina, optuženi je telefonom pozvao bivšu suprugu i uputio joj ozbiljne pretnje, navodi austrijsko tužilaštvo.

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija

"Čim izađem iz zatvora, gotova si"

- Nakon što je ubio 40-godišnjaka, nazvao je bivšu ženu i rekao joj da, čim izađe iz zatvora, ona je sledeća. On je već neko vrijeme sumnjao da je supruga, sa kojom je u tom trentuku bio u procesu razvoda, u vezi sa žrtvom - preneli su saznanja iz istrage lokalni mediji. 

Istraga je otkrila da je Crnogorac već neko vreme sumnjao u vezu između svoje supruge i žrtve, što je, prema lokalnim medijima, bila okidač za ovaj krvavi incident. Nakon ubistva, mladić (19) iz Bosne i Hercegovine, koji je tog jutra išao s njima na posao, bio je privremeno zadržan pod sumnjom da je saučesnik. Međutim, istražitelji su utvrdili da nije bio svestan nameravanih postupaka i samo je prevozio kolegu na posao, te je oslobođen sumnje.

U medijima se takođe ističe da je Crnogorac bio poznat policiji, s obzirom da je u februaru 2023. godine već bio uhapšen i osuđen zbog nasilja u porodici.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading