KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! IMA ŽELJU ZA SRPSKU NOVU GODINU: Zbog reči dečaka ubice su se svi naježili - hoće da vidi samo NJEGA!

Autor:

Hronika

12.01.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni dečak ne odustaje od svojih namera.

KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! IMA ŽELJU ZA SRPSKU NOVU GODINU: Zbog reči dečaka ubice su se svi naježili - hoće da vidi samo NJEGA!

Foto: promo/printscreen/facebook

Dečak ubica sa Vračara, Kosta Kecmanović, mesecima traži nerealne zahteve i ne prihvata činjenicu da su na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu na kojoj se nalazi, jasno propisana pravila.

Naime, kako saznajemo od izvora upoznatog sa slučajem, iako je svestan da na klinici niko nema povlastice, on na sve načine pokušava da iznudi ono što je naumio.

Upravo iz tih razloga, on je smislio da za Srpsku Novu godinu traži da mu na kliniku dovedu psa.

- Za Novu godinu je zahtevao razne stvari, a sada, uoči praznika koji nam predstoji, on hoće da mu se omogući da vidi svog psa, za kojeg je jako vezan - objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

- Kosta iz dana u dan ne prestaje da šokira nadležne organe. Stalno govori da mu je dosadno, da ne zna šta da radi i da mu nedostaje pas. Jednostavno ne odustaje od svojih namera, a o žrtvama i masakru koji je počinio, uopšte ne razmišlja!

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Marko

12.01.2024 15:40

Treba mu dovesti psaa

Joj

12.01.2024 16:18

Valjda shvatate da nije svestan sta je uradio, bolestan je. Ne znam szo se sokirate, stalno.

Sveta

12.01.2024 17:36

@Joj - Naravno da je svestan sta je uradio. Lud jeste, ali je svestan. Pa planirao je nedeljama kako ce da pobije decu

MilKa

12.01.2024 21:59

@Sveta - Koja je razlika... https://youtu.be/UP1Bs0jOpH4?si=Nm4ZezHXQkvTaPNp