SLETEO SA PUTA I UDARIO U DRVO! Vatrogasci izvlače povređenog u Kanjiži!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređena osoba je predata Hitnoj pomoći.

SLETEO SA PUTA I UDARIO U DRVO! Vatrogasci izvlače povređenog u Kanjiži!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

U Knjiži, vatrogasci su hitno reagovali kako bi izvukli vozača iz potpuno uništenog vozila nakon što je sleteo sa puta i udario u drvo. Nesreća se desila oko 8 sati, a prema nezvaničnim informacijama Informera, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i završio u teškom sudaru sa drvetom pored puta.

Izvor Informera navodi da se sumnja da je neprilagođena brzina kretanja na putu sa poledicom mogla biti uzrok ove nesreće. Detaljan uzrok će biti utvrđen naknadno, kako bi se razjasnile okolnosti ovog tragičnog događaja.

Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanaj na putu na kom ima poledice. Međutim tačan uzrok nesreće biće naknadno utvrđen - rekao je izvor Informera.

Vozilo je sletelo sa puta i udarilo u drvo s tolikom silinom da je potpuno uništeno, što je zahtevalo intervenciju vatrogasaca kako bi izvukli povređenog vozača. Povređena osoba je predata Hitnoj pomoći koja je odmah pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Automobil je sleteo sa put i udario u drvo a od siline udarca vozilo j euništeno do te mere da su povređenog vozača morali vatrogasci da izvuku - objasnio je.

Policija je odmah reagovala i izvršila uviđaj na mestu nesreće kako bi prikupila informacije i utvrdila uzroke incidenta. Očekuje se da će dalje istrage pružiti više informacija o ovom tragičnom događaju u Knjiži.

Građani su apelovani na oprez u saobraćaju, posebno na putevima sa lošim vremenskim uslovima, kako bi se izbegle slične nesreće.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading