VOZILOM SE ZAKUCAO U BANDERU! Stravična nesreća u Novom Sadu - saobraćaj u zastoju! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznato da li je neko povređen tokom ovog incidenta.

VOZILOM SE ZAKUCAO U BANDERU! Stravična nesreća u Novom Sadu - saobraćaj u zastoju! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Novom Sadu, u Mornarskoj ulici, sinoć je došlo do saobraćajne nesreće koja je izazvala značajnu pažnju lokalnih građana.

Za sada nije poznato da li je neko povređen tokom ovog incidenta, ali fotografije koje su objavljene na Instagram stranici "192" prikazuju vozilo koje se zakučilo u banderu.

Detalji o nesreći još uvek nisu u potpunosti poznati, ali prema dostupnim informacijama, automobil je završio snažno udarivši u banderu duž Mornarske ulice. Fotografije scene ukazuju na ozbiljnu materijalnu štetu na vozilu, što sugeriše na snažan udarac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Pretpostavlja se da je proklizavanje moglo biti uzrok nesreće, iako će detaljna istraga biti neophodna kako bi se utvrdili tačni okolnosti i uzroci ovog incidenta.

Policija i hitna pomoć su, prema nezvaničnim informacijama, brzo stigli na mesto nesreće. Građani su apelovali na oprez u tom području, a saobraćaj može biti otežan dok se vrši uviđaj i uklanja vozilo sa mesta nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading