PREGAZIO JE DETE PREKO GLAVE I UBIO GA! Ispovest majke tragično nastradalog Bogdana: Usmrtio je dete od sedam godina i nije odgovarao!

Autor:

Hronika

09.01.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Gavrilović će zauvek imati sedam godina.

PREGAZIO JE DETE PREKO GLAVE I UBIO GA! Ispovest majke tragično nastradalog Bogdana: Usmrtio je dete od sedam godina i nije odgovarao!

Foto: Društvene mreže

Bogdan Gavrilović iz Vlasotinca tragično je izgubio život 13. septembra 2022. godine kada ga je ispred porodičnog doma kolima komšija usmrtio.

Juče bi napunio devet godina, a tim povodom se oglasila njegova majka, Maja Mišić, koja je uz fotografiju nastradalog sina napisala potresnu poruku:

- Sada bi moj anđeo napunio 9 godina. Volim te zauvek, Boko. Rođendan proslavi sa anđelima.

- Moj sin je bio na biciklu na 30cm od trotoara i kretao se pravilno tom ulicom, u pitanju je sporedna ulica gde jedan auto prođe u sat vremena. Dete je pregaženo i to zadnjim točkom auta preko glavice, tako je i zadobilo fatalne povrede. Vozač auta je stao nakon 15 metara, a navodno se kretao 25 km na sat po policijskom zapisniku, sto ukazuje da on uopšte i nije video dečaka jer nije gledao na kolovoz - navodi neutešna majka za Blic.

Vozač nije testiran na licu mesta, krv mu je izvađena u Domu zdravlja tek nakon pet sati od nesreće, a nije ni sankcionisan.

- Nije pružio pomoć povređenom detetu i pritom nije ni pozvao Hitnu pomoć i policiju. Auto nije privremeno uzet na veštačenje kako bi se utvrdile makro i mikro čestice kao tragovi, što je kasnije olakšanje za utvrđivanje i veštačenje primarne i sekundarne povrede povređenog deteta upravo kako su i nastale - navodi sagovornica i ističe da mu čak nije određeno ni policijsko zadržavanje od najmanje 48 sati, iako je dete imalo teške telesne povrede.

- Vozač ni na jedan način nije sankcionisan. Mi kao roditelji dobili smo dopis 5. januara 2023. godine od zamenice javnog tužioca koja je radila na slučaju, da niko nije kriv u saobraćajnoj nesreći u kojoj je smrtno stradao Bogdan Gavrilović, dete od 7.5 godina - ističe Maja.

Kako dalje objašnjava, kada su u tužilaštvu videli njihov slučaj, Vrhovna tužiteljka Zagorka Dolovac je opet otvorila predmet, uprkos tome što ga je Tužilaštvo u Leskovcu arhiviralo.

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading