DOŽIVOTNA ROBIJA ZA OČUHA IZ PAKLA: Tukao nesrećnu devojčicu dok nije izdahnula od batina

Autor:

Hronika

07.12.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od ključnih stvari su rezultati obdukcije, koja je pokazala da je dete preminulo zbog jezivih povreda koje je zadobila od očuha.

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA OČUHA IZ PAKLA: Tukao nesrećnu devojčicu dok nije izdahnula od batina

Foto: Shutterstock, Facebook

Jelena T. i Miloš N. nasmrt prebili dete

Miloš Nikolić (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca osuđen je na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva dvogodišnje Petre Vladulović u Zaječaru, prenosi Informer.rs

U Višem javnom sudu u Zaječaru Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora jer je 21. februara u iznajmljenom stanu u Zaječaru nasmrt pretukao dvogodišnju Petru Vladulović, ćerku svoje nevenčane partnerke.

Obdukcija nesrećne devojčice pokazala je da je Petra preminula usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog "obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga", a kod devojčice su utvrđene i brojne druge povrede koje su okarakterisane kao teške i opasne po život, pišu Novosti.

Sve ovo je učinio svestan jer je, pokazalo je veštačenje, Miloš u momentu dok je batinao devojčicu bio uračunjiv.

Utvrđeno je da je bio je pripit, ali to nije uticalo ni malo na stanje njegove svesti.

Da podsetimo,

Nezapamćena tragedija dogodila se 21.02.2023. u Zaječaru kada je ovaj očuh monstrum je batinama ubio nedužnu devojčicu jer ga je nerviralo što plače. Udarao ju je o pod, zid, šutirao, pesničio... Jedna od ključnih stvari su rezultati obdukcije, koja je pokazala da je dete preminulo zbog jezivih povreda koje je zadobila od očuha. Prema rezultatima dete je imalo više povreda glave od kojih je jedna bezuslovno smrtonosna.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading