GLAVOM SUPRUZI POLOMIO NOS! Jezivo porodično nasilje u Beogradu!

Autor:

Hronika

15.11.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u njihovom domu u Beogradu, a kako se navodi, policija je brzo reagovala i uhapsila nasilnika.

GLAVOM SUPRUZI POLOMIO NOS! Jezivo porodično nasilje u Beogradu!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Policija u Beogradu je uhapsila M.Lj. (35) zbog nasilja u porodici. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je nakon svađe fizički nasrnuo na svoju suprugu, a zatim je silovito udario glavom u njenu glavu. Nesrećna žena je završila u bolnici sa polomljenim nosom.

Incident se dogodio u njihovom domu u Beogradu, a kako se navodi, policija je brzo reagovala i uhapsila nasilnika. Prema nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva, M.Lj. je zadržan u pritvoru do 48 sati.

Ovo nije prvi put da je M.Lj. nasilno ponašao prema svojoj supruzi. Prema nezvaničnim informacijama, on je već bio prijavljivan za nasilje u porodici, ali je uvek uspevao da izbegne zakonske sankcije.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem u našem društvu, a prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, u Srbiji se svakodnevno prijavi oko 20 slučajeva porodičnog nasilja. Ovaj slučaj još jednom ukazuje na potrebu za efikasnijim i oštrijim sankcijama za nasilnike.

Nesrećna žena je sada u bolnici, a očekuje se da će se oporaviti od povreda koje je zadobila. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će nasilnik biti adekvatno kažnjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading