BJELOGRLIĆ TUKAO I OLJU BEĆKOVIĆ?! Glumac batinaš ima dugu istoriju nasilničkog ponašanja (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za to zna ceo glumački svet. Tražiću i od Olje da svedoči, kaže Gaga Antonijević, takođe Bjelina žrtva.

BJELOGRLIĆ TUKAO I OLJU BEĆKOVIĆ?! Glumac batinaš ima dugu istoriju nasilničkog ponašanja (VIDEO)

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, jedan od tvoraca inicijative javnih ličnosti "ProGlas", nije izgleda tukao samo starijeg kolegu i proslavljenog reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Žrtva njegovog nasilnog ponašanja bila je, kako saznaje Srpski telegraf, svojevremeno i Olja Bećković.

To je za naš list potvrdio i Antonijević:

- Za to zna ceo glumački svet. Tražiću i od Olje Bećković da svedoči i ispriča sve šta se desilo.

Mlati, pa kuka na "zverinjak"

Bjelogrlić, koji je nedavno uporedio Srbiju sa zverinjakom, nastavio je u tom pravcu do granica apsurda. Naime, on, koji je premlatio starijeg čoveka, sad se žali kako živi u zajednici gde vlada zakon jačeg.
- Mogao sam da upotrebim i neku drugu metaforu. Zverinjak kao metaforu sam upotrebio da je to jedna zajednica gde vlada pravo jačeg, a ne društvo u kojem vlada pamet, čast, poštenje, nego isključivo pravo jačeg, beskrupuloznijeg, divljijeg. Mogao sam da kažem da ne želim više da živim u društvu bez pravila. Mogao sam da upotrebim metaforu džungle, možda bi to bilo malo blaže.

IPAK GA UGOSTILA

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Olja Bećković

Uprkos tome, voditeljka je Bjelogrlića ugostila u preksinoćnoj emisiji "Utisak nedelje" na televiziji Nova S, koja posluje u okviru medijske grupe tajkuna Dragana Šolaka. Nedavno je glumac priznao da sarađuje s "Junajted medijom" i ustvrdio da su on i Šolak ostvarili saradnju "na obostranu korist".

- Nije Bjelogrlić tukao samo Antonijevića. Prebijao je kolege. I to se vrlo dobro zna, samo svi ćute. Među njima bila je i Olja Bećković. Bio je nasilan prema njoj. I ona je žrtva njegovog agresivnog ponašanja. Incident se dogodio pre dosta godina, čak je trebalo da se podnese i prijava. Ali je i taj slučaj tada zataškan i nije završio na sudu. Otuda je čudno što je Olja ugostila Bjelu, pa ostaje pitanje da li mu je oprostila nasilno ponašanje ili je možda i morala da pristane na to po direktivi gazde Šolaka - priča upućeni sagovornik Srpskog telegrafa.

Indikativne su bile i situacije iz emisije. Prva kada se javio gledalac.

- Hteo bih da podržim gospodina Bjelu i vas, Olja, i svaka čast kako sve vreme onako na jedan način štitite Bjelu i kako gospodin Gaga Antonijević sve vreme spominje tih nekoliko šamara, a zapravo vi ste Bjelina žrtva i to je dobro poznato u Beogradu kada ste dobijali batine... - rekao je izvesni Nikola iz Beograda, na šta je Bećkovićeva, pre nego što je prekinula vezu, rekla:

- Pozdravite Šešelja, laku noć.

PROZVANI BEZ ODGOVORA

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gaga Antonijević

Paralelno s tim, u nastavku emisije je pokušana relativizacija nasilja. U "Utisku nedelje" uključila se gledateljka koja je rekla:

- Pozdravljam sve u studiju, a posebno Bjelu! Nije korektno što Gaga Antonijević napada Bjelu zbog malo batina što je dobio, nije to sad nešto...

Kod aktera smo naišli na zid ćutanja. Na pitanja Srpskog telegrafa da prokomentariše navode da je svojevremeno Bjelogrlić bio nasilan prema njoj, zašto ga je uprkos tome ugostila u svojoj emisiji i da li je namerno prekinut gledalac koji je pomenuo da štiti Bjelu da se ne bi čuo nastavak Olja Bećković do zaključenja broja nije odgovorila, kao ni Bjelogrlić.

Prezir i nagon za novcem

Politički analitičar Stevica Deđanski kaže za Srpski telegraf da istina, pre ili kasnije, izađe na videlo, što se potvrđuje i u slučaju Bjelogrlića:
- On je čovek koji je zverski pretukao strarijeg kolegu, što smo svi videli na snimku. I takav nasilnik je oko sebe okupio neke ljude s konca i konopca, koji preziru Srbiju, naše građane i ne prezaju ni od čega da bi se dokopali novca. 

Nudio mito da dobije pare za film

Glumac, kako je nedavno pisao Srpski telegraf, nudio je mito Antonijeviću da izdejstvuje finansijsku podršku filmu "Jesen samuraja", a mejlovi u kojima je to činio, kako je ispričao reditelj, autentični su, što je utvrdio i sudski veštak iz FBI.

- On ceo život tako radi, prebijali su kolege i tu ima 10 slučajeva. To kolege znaju. Bolno mi je kad vidim da se prave ludi, da na jedan bipolaran način sve tretiraju kao "idemo u protest protiv nasilja", "idemo s nasilnikom", ali, bože moj, važno je da imamo mržnju prema Vučiću, to nas objedinjuje. Njega razumem jer to je bitanga jedna koja radi to što radi ceo život. Svi se nešto prave blesavi, govorim o kolegama - rekao je prošle sedmice Antonijević u gostovanju na TV Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Ana

20.11.2023 20:41

Bjelogrlić je nasilnik u koga je Srbija mnogo ulagala i nije zaslužila ovakve laži i uvrede

Zvezdica

20.11.2023 20:41

Bjelogrliću izgleda nije ni malo strano nasilničko ponašanje, navikao je da u tome bude najbolji.

Ana

20.11.2023 20:42

Bjelogrlić je nasilnik u koga je Srbija mnogo ulagala i nije zaslužila ovakve laži i uvrede

zika

20.11.2023 20:46

ovaj covek ,uz duzno postovanje, nije mormalan.. ne razumem odakle on u politici i odakle on da prica o pravdi i ne nasilju kad smo svi svedoci njegovog nezgodnog karaktera