ZA 24 ČASA JEZIVIH 19 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA! Policija u Crnoj Gori ima pune ruke posla - građani se pozivaju na oprez zbog ovoga!

Autor: T.V.

Hronika

28.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je reagovala izdavanjem 274 naloga za uplatu novčanih kazni, podnošenjem 33 prekršajnih prijava.

ZA 24 ČASA JEZIVIH 19 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA! Policija u Crnoj Gori ima pune ruke posla - građani se pozivaju na oprez zbog ovoga!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv; shutterstock

Crnogorska policija i Hitna pomoć

U proteklih 24 sata u Crnoj Gori zabeleženo je 19 saobraćajnih nezgoda, sa jednom osobom teže povređenom i 11 lakše povređenih.

Prema informacijama iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije, devet nezgoda dogodilo se u Podgorici, četiri u Nikšiću, dok su Kotor, Danilovgrad, Bar, Herceg Novi i Tivat zabeležili po jednu nezgodu.

Policija je reagovala izdavanjem 274 naloga za uplatu novčanih kazni, podnošenjem 33 prekršajnih prijava, dok je oduzeto pet pari registarskih tablica.

Ove informacije ukazuju na ozbiljnost situacije u saobraćaju, a nadležne vlasti nastavljaju s naporima kako bi poboljšale bezbednost na putevima.

Građani se pozivaju na pojačan oprez i poštovanje saobraćajnih pravila radi smanjenja rizika od nezgoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading