OGLASILA SE SUPRUGA TEOLOGA KOJI JOJ JE PRETIO SILOVANJEM, PA OKRENUO PLOČU! ''Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom''

Autor:

Hronika

22.11.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aida Tule se povodom ovih dešavanja oglasila na Fejsbuku.

OGLASILA SE SUPRUGA TEOLOGA KOJI JOJ JE PRETIO SILOVANJEM, PA OKRENUO PLOČU! ''Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom''

Foto: Tanjug/AP

Policija BiH

Supruga Edina Tule, Aida Tule, oglasila se nakon što joj je suprug juče uputio brutalne pretnje silovanjem i ubistvom, a danas svoj potez opravdao navodnim društvenim eksperimentom.

Ali, taj pokušaj "socijalnog eksperimenta" ga neće amnestirati od procesuiranja s obzirom na krivičnu prijavu koja je primljena, piše "Avaz".

Tule je juče lociran u Švajcarskoj i protiv njega je raspisana operativna potraga što znači da će biti lišen slobode čim uđe u BiH.

Ukoliko nadležno tužilaštvo zatraži raspisivanje međunarodne poternice, a sud odobri, Tule će biti uhapšen i van BiH, ali to je za sada "na dugom štapu", navodi klix.ba.

Policija je jučer pronašla Aidu Tule koja je na sigurnom i koja nije dala izjavu o svojoj ugroženosti uprkos porukama Edina Tule "da će je silovati i ubiti".

Aida Tule se povodom ovih dešavanja oglasila na Fejsbuku.

- Osećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule doneo, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima. U svemu ovome ne pružam mu nikakav oblik podrške. Nikad nijednim gestom nisam ugrozila poverljivost odnosa sa svojim klijentima jer je nedopustivo iznositi detalje s terapija.

- Izjavu dajem da se zaustavi širenje nereda i nesigurnosti.

- Takođe, javnost bi trebalo da zna da sam zajedno s decom sve vreme bila na sigurnom u svome domu i nigde drugde. I da tokom svih godina braka nikada nije bilo nikakvog oblika nasilja.

- Nismo deo nikakvog eksperimenta. Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom, mi ne sudimo jedni drugima, ali moramo biti svesni da svako delo nosi sa sobom posledice.

- Uzvišeni Stvoritelj nas usmerava na čišćenje svoje duše, pa se okrenimo u tom pravcu i neka nas ne ostavlja samim sebi ni koliko je treptaj oka - navela je Aida Tule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading