MUŠKARCU (36) SE BORE ZA ŽIVOT: Drvenim motkama ga pretukla trojica i to ispred kladionice!

Autor:

Hronika

21.11.2023

15:00 >> 15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena trojica zbog brutalnog napada na muškarca u Smederevskoj Palanci.

MUŠKARCU (36) SE BORE ZA ŽIVOT: Drvenim motkama ga pretukla trojica i to ispred kladionice!

Foto: Shutterstock

U Smederevskoj Palanci uhapšena su tri mladića, M. N. (19), Z. P. (23) i M. G. (22), zbog sumnje da su izvršili tešku telesnu povredu nad tridesetšestogodišnjim muškarcem.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Smederevo, ovi mladići su u nedelju uveče ispred jedne kladionice u Smederevskoj Palanci fizički napali muškarca drvenim motkama, nakon čega su pobegli sa lica mesta. Povređeni muškarac je ostavljen na kolovozu u besvesnom stanju.

Zahvaljujući intenzivnom operativnom radu, policija je uspela da identifikuje i uhapsi osumnjičene za ovo krivično delo, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani. Prema rečima portparola PU Smederevo, osumnjičeni su privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani, uz krivičnu prijavu.

Kako saznajemo, povređeni muškarac je nakon ukazane hitne medicinske pomoći prevezen u Kliniku za neurohirurgiju u Beogradu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život. Njegovo trenutno zdravstveno stanje nije poznato.

Ovo nije prvi put da se u Smederevskoj Palanci dogodi napad drvenim motkama. Prema podacima policije, ovakvi incidenti su retki i u većini slučajeva imaju kriminalnu pozadinu. Takođe, navodi se da su osumnjičeni za napade ovog tipa često mladi ljudi, što ukazuje na problem nasilja među mladima u ovoj sredini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading