ODREĐENO ZADRŽAVANJE NASILNIKU IZ POŽEGE! Napao inspektore nasred auto perionice - "ubio ih od batina"!

Autor:

Hronika

01.11.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad je rezultirao teškim telesnim povredama inspektora M. N., uključujući prelom obe kosti leve podlaktice.

ODREĐENO ZADRŽAVANJE NASILNIKU IZ POŽEGE! Napao inspektore nasred auto perionice - "ubio ih od batina"!

Foto: Shutterstock

Po nalogu Višeg suda u Užicu, zadržan je Z. M. iz Požege, rođen 1984. godine, zbog krivičnog dela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, sukladno članu 323 stav 1 i 4 Krivičnog zakonika. Osumnjičeni je fizički nasrnuo na poreske inspektore M. N. i G. D. prilikom kontrole poslovanja u radnji "Colins car wash" u Požegi.

Prema informacijama iz Višeg suda u Užicu, osumnjičeni Z. M. iz Požege je zadržan pod sumnjom da je izvršio napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Pomenuti incident dogodio se u radnji "Colins car wash" tokom kontrole poslovanja od strane poreskih inspektora M. N. i G. D., koji su inače iz Čačka.

Napad je rezultirao teškim telesnim povredama inspektora M. N., uključujući prelom obe kosti leve podlaktice, prelom leve nadkolenice u levom kuku, kontuzije glave i oguljotine u predelu levog uha. Osumnjičeni Z. M. ranije je imao krivični dosije i više krivičnih presuda.

Ovaj incident je pokrenuo postupak pred Višim sudom u Užicu, a dalja istraga će utvrditi sve okolnosti napada. Za krivično delo napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti predviđene su određene sankcije ukoliko bude osuđen, uključujući i moguću kaznu zatvora.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading