BARBI NADRILEKARKA PONOVO POČELA DA RADI! Olgica Markanović unakazila lica 18 žena i ne zaustavlja se! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.11.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olgica Markanović ponovo počela da radi iako traje sudski proces protiv nje.

BARBI NADRILEKARKA PONOVO POČELA DA RADI! Olgica Markanović unakazila lica 18 žena i ne zaustavlja se! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Profimedia, Youtube/Žena 21. Veka

Olgica Markanović (33) poznatija kao Barbi nadrilekarka, kojoj je u toku suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je radeći bez licence u jednom salonu u Beogradu unakazila lice 18 žena, ponovo radi i javno se hvali na društvenim rmežama.

- Osumnjičena Markanović nakon što je u martu reklamirala korekcije nosa, usana, kapaka i celog lica sada to opet radi i to preko druge stranice pod nazivom Edukativni centar - Brazilski centar, na kojoj čak i sama sebi radi poduhvate na licu - navodi izvor Kurira i dodaje da je Markanović u martu navela da je osnivač edukativnog centra "Maderocentar", ali je ubrzo to obrisala.

- Okrivljena se sada na ovoj novoj stranici hvali i celokupnim tretmanom koji radi sebi i drugima i to objavljuje. Mada, prema navodima sagovornika, Olgica je sada opreznija nego pre i nije direktno navela da i dalje aktivno radi, nego samo ponekad se oda svojim objavama i tagovima na toj stranici. Na njenom Instargram profilu stoji da je preduzetnik.

Barbi nadrilekarka, kako su se prozvali zbog njenog fizičkog izgleda, pre mesec dana je navela da je pomenuti centar za ulepšavanje i edukaciju njen.

- Naime, Olgica je na jednom svom storiju na Instagramu pokazivala kako je dobila poklon od jedne koleginice i napisla: "Znam je skoro četri godine, posle usavršavanja kod nas u Brazilskom centru. Ona je otvorila dva salona sa najnovijim stvarima i stalno se usavršava. Jedna je do najdivnijih i plemenitijih žena koje sam upoznala! Drago mi je da sam deo tvog uspeha, rastemo zajedno - napisala je okrivljena Markanović kojoj se i dalje sudi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram/olgicamarkanovic

Olgica Markanović

Okrivljena na stranici, za koju tvrdi da je njena, skoro svakodnevno objavljuje radove kako ulepšava pripadnice lepšeg pola, ali i kako presađuje kosu osobama koje imaju problem sa gustinom dlake. 

Podsetimo, ona je uhapšena 1. juna 2021., a u oktobru te godine je prebačena u kućni pritvor. Godinu dana kasnije sud je dozvolio okrivljenoj da se slobodno kreće.

- Optužnicom se njoj i njenoj saradnici na teret stavlja da su u neregistrovanom "Medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva "plazma-pen" prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih, u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena, uz istovremeno nedopuštenu primenu injekcione lokalne anestezije "lidokain - hlorida", koja je predstavljala rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije usled nepostojanja antišok terapije i edukacije okrivljenih, kao i same primene uređaja "plazma-pen" zbog korišćenja struje - saopštilo je tada tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading