"KO ŽIV, KO MRTAV..." Aca golim rukama zadavio suprugu, pa se obesio o vrbu - jezivi ZLOČIN u Kruševcu nije jedini LJUBAVNI TROUGAO sa tragičnim krajem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ovakvi zločini završeni su tragičnim ishodom, a o nekima od tih i decenijama kasnije se sa jezom govori o njima, gde akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su presudili sebi.

"KO ŽIV, KO MRTAV..." Aca golim rukama zadavio suprugu, pa se obesio o vrbu - jezivi ZLOČIN u Kruševcu nije jedini LJUBAVNI TROUGAO sa tragičnim krajem!

Foto: ST/N.MANDIĆ, Shutterstock

Ljubavni trougao koji je doveo do velike tragedije u okolini Kruševca, uzdrmao je celu Srbiju, međutim, to je samo jedan u nizu zločina u kojem je muž presudio ženi, da bi na kraju digao ruku i na sebe.

Naime, u kruševačkom naselju Rasadnik došlo je do stravičnog zločina kada je Zoran Ristić (54) nakon svađe sa vanbračnom suprugom pucao u nju iz pištolja i teško je ranio u glavu.

Nakon toga, on je nastavio svoj krvavi pohod i na putu između Jasike i Kukljina ubio svoju suprugu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka.

Sve se odigralo pred očima policajaca koji su odmah reagovali, ali nažalost, nisu uspeli da spasu život dvoje ljudi.

Mnogi ovakvi zločini završeni su tragičnim ishodom, a o nekima od tih i decenijama kasnije se sa jezom govori o njima, gde akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su presudili sebi.

Ostavio oproštajno pismo, pa krenuo u krvavi pir

Republika

Foto: Tanjug

 

U mioničkom selu Radobić, 25. januara 2015. godine, meštani su suočeni sa stravičnim prizorom kada su pronašli tela Aca P. (31) i njegove supruge Marije (31). Istraga je otkrila šokantne detalje o ovom zločinu koji je potresao sve.

Aca je zadavio svoju ženu golim rukama, nakon čega je pronađen obešen o vrbu u obližnjoj šumi. Telo Marije bilo je pronađeno u automobilu "Fiat Marea", s tragovima prstiju na vratu.

U kolima je pronađeno oproštajno pismo koje je otkrivalo Acine planove za tragičan kraj.

U oproštajnom pismu Aca je ostavio majci 1.000 evra za sahranu. U pismu je naveo da više ne može nositi teret života i problema te da mora okončati život i život svoje supruge Marije.

Komšije su tada rekle da su se Aca i Marija često svađali u poslednje vreme, a cela varoš je znala za Acinu ljubavnu vezu. Motiv za tragediju verovatno leži u ovom ljubavnom trouglu, što je dovelo do nesuglasica u braku.

Nakon otkrića tela bračnog para, žena iz Mionice, koja se pretpostavlja da je bila u tajnoj ljubavnoj vezi sa Acom, pokušala je izvršiti samoubistvo lekovima. Srećom, spasena je i smeštena na psihijatriju valjevske bolnice.

Ova porodična tragedija ostavlja dvoje maloletne dece bez roditelja.

"KO ŽIV, KO MRTAV..."

Republika

Foto: Facebook

 

Milan K. (65) je prvo ubio ženu Gordanu (59) pa potom izvršio samoubistvo, a tela je našao Milanov otac.

Ovaj jezivi prizor zabeležen je kada su pronađena tela supružnika, Gordane (59) i Milana K. (65), pored kojih su takođe pronađeni pištolj i nož. 

Ovo se dogodilo posle manje od mesec dana nakon što je Milan na svom Fejsbuk profilu ostavljao poruke koje sada bude dodatnu jezu u vezi s ovim zločinom. Jedna od poruka, ostavljena 10. jula, glasi: "Ko živ, ko mrtav, ja ću definitivno umreti sam. Kakav put, takva i zadnja stanica."

Komšije su dugo bili van sebe nakon zločina koji je potresao njihov kraj. Kako su tada pričali, supružnici su bili složni i ništa nije slutilo na ovakav epilog. Bračni par je imao i jednog sina, koji nije živeo sa njima.

"UŽIVAJTE U ŽIVOTU" - "BILO NEKADA"

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

U Zemunu se 16. jula dogodila stravična tragedija, gde je 73-godišnji muškarac ubio svoju suprugu (71), da bi potom izvršio samoubistvo. Na dan zločina, muškarac je na svom Fejsbuk profilu delio zajedničke slike sa suprugom, koje su ostavljale utisak idile.

Jedan od prijatelja je komentarisao slike, napisavši: "Uživajte u životu", na šta je muškarac odgovorio: "Bilo nekada". Ovaj neobičan dijalog sada dobija mračan ton, s obzirom na tragični ishod.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je pucao u leđa svojoj supruzi s nekoliko metaka pre nego što je sebi oduzeo život pucnjem u glavu. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

 

Podsetimo, poslednji ovakav događaj potresao je Kruševac u ranim jutarnjim satima, kada je Zoran ranio ljubavnicu, a ubio svoju ženu i sebe. Policija je potvrdila da je Ristić počinio zločin nelegalnim pištoljem i da do sada nije bilo prijava za nasilje u njegovoj porodici. 

- Sredio sam ih obe, a sad ću i sebe - navodno je rekao Zoran svom ocu. Nesrećni otac je mislio da je njegov sin samo ljut i da to što govori nije istina, kaže jedan rođak i dodaje da je čuo da je Zoran neposredno pre krvoprolića podigao kredit.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading