"MALTRETIRAO JU JE, ŽALILA SE"! Kolege nesrećne žene koju je Zoran ranio pucnjem u glavu u ŠOKU: U petak je bio VAŽAN DAN za nju, JEDNU STVAR je dugo čekala!

Autor:

Hronika

14.11.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak je nesrećna Ivana K. tražila slobodan dan sa posla i bila je sva srećna, a onda se dogodio zločin.

"MALTRETIRAO JU JE, ŽALILA SE"! Kolege nesrećne žene koju je Zoran ranio pucnjem u glavu u ŠOKU: U petak je bio VAŽAN DAN za nju, JEDNU STVAR je dugo čekala!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Mesto gde je ranjena žena

U selu Milutovac, nedaleko od Kruševca, juče se dogodio stravičan zločin koji je šokirao meštane ovog mirnog mesta. Zoran R. (54) u rano jutro je iz pištolja ranio svoju ljubavnicu (44) u glavu, a potom ubio suprugu i izvršio samoubistvo.

Kako je portal Republika.rs već pisao, Zoran R. je ljubavnicu Ivanu K. ranio u Kruševcu ispred prodavnice u kojoj je radila.

Novinari našeg portala su na licu mesta saznali sve detalje.

- On je nju i ranije maltretirao, žalila se. Jednom je došla sva izgrebana po vratu, pitali smo je zašto ga ne prijavi policiji ili ne kaže nekome, ništa nam nije odgovorila - kazali su zaposleni u prodavnici u kojoj je nesrećna žena radila.

Prema njihovim rečima, Ivana nema ni oca ni majku, jedino brata koji ima troje dece.

- Kada smo je pitali što se njemu ne obrati za pomoć, ona nam je kazala da ne želi da ga opterećuje svojim problemima - kažu Ivanine kolege.

Kako saznajemo, u petak je tražila slobodan dan sa posla i bila je sva srećna jer se, kako je rekla, zvanično razvela.

Takođe, kako saznajemo, Vesna je radila u istom lancu prodavnica, ali nisu bile u istoj radnji.

- Zoran je živeo u njenom stanu. Taj stan se inače vodio pola na njenog sada već bivšeg muža, a pola na nju. Ali je ona kupila njegov deo i zvanično se vodio na nju. Nije istina da se ona njemu uselila u stan, već on njoj.

- Zoran je dosta puta dolazio u prodavnicu, delovao je skroz normalno, nikad ne bismo ni pomislili da bi mogao tako nešto da uradi. Štaviše, uvek je bio smiren.

Podsetimo, Zoran je u svom krvavom pohodu ubio svoju suprugu, dok je teško ranio ljubavnicu, da bi na kraju presudio sebi. Povređena žena je prebačena u UKC Niš. Ona je u veoma teškom stanju i priključena je na mašinsku ventilaciju. Ima i veoma tešku povredu mozga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Jedina zrtva je supruga

14.11.2023 19:53

Zivela kao prostitutka, zavrsila kao prostitutka. Nema tu puno sta da se kaze. Jedina zrtva u ovoj nesreci je supruga poremecenog idiota.

Ja

15.11.2023 01:20

@Jedina zrtva je supruga - Nije ni sa bratom govorila zato sto je i njega zajebala. Kao sto je i zorana htela da zajebe da otkupi stan i da se vodi na njeno ime. Da bi ga kada je otkupio stan isterala ,stan je na njeno ime,ne moze joj nista.