BAKA PRASE I DESINGERICA PRAVE SKANDALE PO CENTRU BEOGRADA: Divljaju kolima kao manijaci, PLJUJU, PSUJU I žestoko se bahate!

Autor:

Zabava

14.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber objavio snimak šokantnog sadržaja!

BAKA PRASE I DESINGERICA PRAVE SKANDALE PO CENTRU BEOGRADA: Divljaju kolima kao manijaci, PLJUJU, PSUJU I žestoko se bahate!

Foto: youtube printscreen/bakaprase

Jutjuber Baka Prase, poznat po brojnim skandalima, nedavno je objavio snimak u društvu Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, u kojem su se provozali skupocenim kolima ulicama Beograda. Snimak je privukao veliku pažnju javnosti, kako zbog provokativnog sadržaja, tako i zbog činjenice da su se dvojica kontroverznih ličnosti udružile u zajedničkom provodu.

Desingerica je poznat po svojim kontroverznim nastupima na kojima publiku udara patikom u glavu, kao i po tekstovima pesama koje klinci pevaju na svakom ćošku. Njegovo pojavljivanje u medijima izaziva oprečne komentare, a nedavno je ponovo bio u centru pažnje kada je uhapšen.

Ovaj put, Desingerica je snimio video u društvu jutjubera Baka Praseta, koji je takođe poznat po brojnim skandalima. U klipu se može videti kako se dvojica provode u skupocenim kolima, divljajući, driftovali, pevajući i skačući po kolima. U jednom trenutku, Desingerica je čak otvorio prozor i pljunuo, što je dodatno podiglo tenziju u videu.

Uz sve to, Desingerica je u videu progovorio i o prekidu saradnje sa svojim bivšim saradnikom Pljugicom. On je otkrio da je došlo do prekida saradnje kako bi Pljugica mogao da gradi svoju karijeru bez uticaja njegovih stavova. Desingerica je istakao da su njihovi problemi bili dublje i privatnije prirode, a da je novac bio samo jedan od faktora koji su uticali na njihov raskid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading