KORAĆ NIJE JEDINI SRBIN U MAĐARSKIM ZATVORIMA: Oni su hladnokrvne MASOVNE UBICE koje se ne kaju, jedan čak izjavio i da ubijanje NIJE LOŠ OSEĆAJ!

Autor:

Hronika

30.10.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su Srbi koji će život provesti u mađarskim zatvorima, a sada se u pritvoru iu Segedinu nalazi i Filip Korać.

KORAĆ NIJE JEDINI SRBIN U MAĐARSKIM ZATVORIMA: Oni su hladnokrvne MASOVNE UBICE koje se ne kaju, jedan čak izjavio i da ubijanje NIJE LOŠ OSEĆAJ!

Foto: youtube.com/Hír TV, pixabay.com/Public, IndesTV/printscreen

Filip Korać, Čaba Der, Marinko Magda

Filip Korać uhapšen je početkom oktobra u mađarskom gradu Segedin i on je odmah sproveden u pritvor u kom se i dalje nalazi, a gde čeka izručenje u Francusku po čijoj je poternici i uhapšen, a zbog više krivičnih dela među kojima je i trgovina drogom. Međutim, Korać nije jedini državljanin Srbije koji se nalazi iza rešetaka u komšijskoj zemlji. U mađarskim zatvorima su trenutno i trojica najsurovijih ubica sa naših prostora!

Marinko Magda najduže se nalazi iza rešetaka u mađarskom zatvoru Čilag i to od kada je u toj državi osuđen na doživotnu robiju 1995. godine, podseća Kurir.

Pepeo bacili u Dunav

- Magda je 1994. izvršio šest ubistava na Paliću i Subotici, a samo u jednoj noći ubio je pet ljudi. Masakr je započeo surovom likvidacijom tročlane porodice Petrić - Milana, Stane i njihovog sina Daneta (10), a završio ga ubistvom bračnog para Josipa i Verice Agatić na Paliću. A kasnije i staricu Idu Feher u okolini Subotice - podseća izvor i objašnjava da je u Mađarskoj osuđen zbog smrti još osam osoba.

- U Mađarskoj je ubio četvoročlanu porodicu Nađ iz Segedina, zatim supružnike Antala i Rozaliju Horvat u Kečkemetu, kao i hrvatskog državljanina Dragutina Kujundžića, a suđeno mu je i za smrt Edite Nemet iz Orošhaze u Mađarskoj.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/ Hír TV

Marinko Magda

Osim Magde u zatvoru u Mađarskoj nalazi se i serijski ubica Dragan Bajić (44) iz Bačkog Gradišta, učesnik jugoslovenskog rata, koji u Mađarskoj služi zatvorsku kaznu od 40 godina zbog petostrukog ubistva. Bajić je, da podsetimo, uhapšen u septembru 2011. godine, nakon što je policija na rečnom ostrvu Ada Čepel kod Budimpešte pronašla masovnu grobnicu.

Ubrzo se ispostavilo da je Srbin Dragan Bajić bio vođa bande beskućnika koja je pljačkala i zverski i sadistički ubijala ljude.

- Kada čovek koji je za mene prodavao marihuanu nije dobro odradio posao, istukli smo ga, ali njegovim mukama tu nije kraj. Obesili smo ga za drvo, polomili mu kosti, a zatim smo zapalili leš. Pepeo smo bacili u Dunav - ispričao je Srbin iz zatvora u jednom intervjuu za mađarsku televiziju i zgrozio javnost svojom hladnokrvnošću.

Bez trunke emocija je objasnio i kako je sa svojom bandom ubio četvoročlanu porodicu.

- Ubili smo ih jer su na našoj teritoriji sakupljali staro gvožđe. Prvo smo udavili muškarca, a onda žene - rekao je Bajić i objasnio da se ne kaje ni zbog čega, kao i da bi sve ponovo uradio isto:

- Ubijanje nije loš osećaj.

Jednom promašio

Treći ubica iz Srbije koji je u mađarskom zatvoru je "nasmejani ubica" Čaba Der, koji služi doživotnu kaznu zatvora zbog likvidacije hrvatskog biznismena Ivana Serdarušića u julu 2018, kao i Lasla Ventule, dva meseca kasnije u mađarskoj prestonici.

Foto: IndesTV/printscreen

Čaba Der

- Der je osuđen i u Srbiji na kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva Nebojše Markovića koji je ubijen greškom. Prava meta je bio njegov šurak iz kriminalnog miljea, Aleksandar Šarac, ali je Čaba promašio - podseća izvor i dodaje:

- Der je ovaj posao obavljao kao plaćenik za "vračarski klan" na čijem je čelu Nikola Vušović zvali Džoni sa Vračara ili Ludi Džoni.

Bez emocija

Dok Dragan Bajić svoje postupke objašnjava tako što kaže da ne sanja svoje žrtve i nema noćne more, da život ide dalje i da se ubistva dešavaju svuda u svetu, Magda i Der delimično dele mišljenje sa njim.

- Marinko Magda nikada nije govorio o svojim zločinima, čak i na suđenjima je bio čovek od par reči, a Der je ubistva opisivao kao nešto što na brzinu uradi i ide dalje, ne zadrži se ni da vidi krv - podseća naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading