SINE, MOŽDA U DRUGOM UNIVERZUMU... : Majka i otac upucanog Andrije dele bol na društvenim mrežama! PRETUŽNO

Autor:

Hronika

27.10.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i majka ubijenog pijaniste , učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" ne daju da sećanje na njega izbledi i stalno objavljuju poruke o tragično nastradalom sinu.

SINE, MOŽDA U DRUGOM UNIVERZUMU... : Majka i otac upucanog Andrije dele bol na društvenim mrežama! PRETUŽNO

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/

Andrija Čikić definitivno neće otići u zaborav sve dok njegovi roditelji žive! Suzana Stanković i Miloš Čikić, bez jedinca upucanog rukom vršnjaka monstruma Koste Kecmanovića, mučno i teško provode dane i noći, ali im priča o njemu pomaže da se nekako nose sa najvećim bolom. 

- Možda si u drugom univerzumu ostvario svoje snove i nisi mogao da odeš tako mlad- preneo je Miloš otac Andrije Čikića.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/

Andrija ČIkić je bio mali muzički genije

Poruka je objavljena uz set fotografija trinaestogodišbnjeg anđela o čijim talentima se govorilo i za njegovog života, jer je bio svestrani mali genijalac.

- Virtouz na klaviru, sam je stvarao svoju muziku i oduševljavao okruženje, a bio je i najbolji đak i najbolji drug. Takav je bio naš Andrija.Viđen je za đaka generacije koja je nepovratno osakaćena masakrom najmlađeg masovnog ubice na svetu - kazao je za Repubiku jedan od simpatizera memorijalne stranice Andrije Čikića. 

-Njegov osmeh...Tako je sladak...Ta kosa, taj stav...Bože pretužno je ovo i neizdrživo. Počivaj u miru šarmantni dečače - napisano je u komenatarima. 

Nakon jučerašnje objave Andrijine majke Suzane u kojoj se zahvalila poznatom hrvatskom violončelisti Stjepanu Hauseru, koji je na koncertu u Štark Areni u Beogradu na oduševljenje publike, posvetio tačku ubijenom dečaku i njegovim drugaricama, na desetine komentara je ostavljeno u rekordnom roku. 

- Bilo je tako dirljivo. Hvala dragi prijatelju.. Uuuh, srce da pukne od tuge, toliko divan i iznad svega ljudski, topao gest da nemam reči, hvala do neba- napisao je jedan Dejan uz snimak numere "Halelujah" na kojem Hauser kaže: " Ovu pesmu posvećujem mladom virtouzu Andriji koji je gore u raju sa svojim drugaricama i oni će pevati sa nama".

Foto: Nemana Pancic

Zver je upucala Andriju i Emu na času istorije

Stjepanu se zahvalio i odbojkaški trener Dragan Kobiljski otac ubijene hrabre devojčoice Eme koja je upucana dok je preklinjala ubicu da prestane da seje smrt. 

Pored Andrije i Eme, dečak monstrum je ubio još sedmoro dece i školskog čuvara, a ranio još petoro dece i nastavnicu istorije u krvavom piru 3.maja u školi na Vračaru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

27.10.2023 20:46

Mnogo boli duša,suze teku...