ZORAN JE MRTAV PIJAN SAČEKAO MILOŠA KUĆI, PA ISPALIO PET HITACA! Stigla ga kazna od 14 godina robije - užas koji je zavio Rakovicu u crno!

Autor:

Hronika

23.10.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomaševiću je tako naneo tri smrtonosne telesne povrede od kojih je on preminuo na licu mesta.

ZORAN JE MRTAV PIJAN SAČEKAO MILOŠA KUĆI, PA ISPALIO PET HITACA! Stigla ga kazna od 14 godina robije - užas koji je zavio Rakovicu u crno!

Foto: pixabay.com

Apelacioni sud potvrdio je prvostepenu presudu Zoranu Radojčinu, kojom je osuđen na 14 godina zatvora za ubistvo Miloša Tomaševića u maju 2022. godine u beogradskom naselju Rakovica i nedozvoljeno nošenje oružja.

Radojčin je oglašen krivim, jer je 30. maja 2022. godine pod dejstvom alkohola od 1,70 promila u krvi, čekao Tomaševića u kući, a nakon ulaska oštećenog ušao je za njim u sobu i iz neposredne blizine iz revolvera ispalio pet projektila. Tomaševiću je tako naneo tri smrtonosne telesne povrede od kojih je on preminuo na licu mesta.

Utvrđeno je da su zbog pijanstva sposobnosti Radojčina da shvati značaj svojih dela i upravlja svojim postupcima bile smanjene do stepena bitnog, jer je upotrebom alkohola neposredno pre, sebe doveo u stanje u kojem nije mogao da shvati značaj svog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading