BRANIO BRATA, PA IZREŠETAN? Novi detalji ubistva u Subotici, jedna stvar Filipa koštala života!

Autor:

Hronika

17.10.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip je zaboravio jednu stvar na pumpi, brat ga je molio da se ne vraćaju, a onda je izgubio život u pucnjavi.

BRANIO BRATA, PA IZREŠETAN? Novi detalji ubistva u Subotici, jedna stvar Filipa koštala života!

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Filip Zeljković

U noći između subote i nedelje, u pucnjavi u Subotici, ubijen je dvadesetjednogodišnji mladić, Filip Zeljković. Okolnosti pod kojima je ubijen se još uvek utvrđuju, a kako se nezvanično saznaje, on je pre nego što je izgubio život, branio mlađeg brata od grupe mladića sa kojima su se posvađali na benzinskoj pumpi.

Naime, braća su bila u gradu i na benzinsku pumpu su stali kako bi kupili energetsko piće. Tamo je došlo do sukoba sa grupom mladića koji su vređali i dobacivali Filipovom mlađem bratu. On je stao u njegovu odbranu, te je došlo i do tuče.

Republika

Foto: Društvene mreže

Filip Zeljković, ubijen u Subotici

- Kada su seli u kola i krenuli, Filip je shvatio da nema telefon i hteo da se vrati. Uzalud mu je brat govorio da to ne čini, da će doći sutra ili će otići neko po njega. Ipak su okrenuli auto vratili se, a na semaforu ih sustižu muškarci i počinju da rešetaju iz kola - saznaje se od izvora bliskog istrazi:

- Brat se sagnuo, ali Filip, koji je bio za volanom, nije uspeo da izbegne sudbonosne hice. Napadači su imali i fantomke ili kapuljače - zaključuje izvor za Novosti.

Subotička policija i Više javno tužilaštvo intenzivno rade na raspetljavanju ovog zločina koji je potresao celu Suboticu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading