BIZARNA PLJAČKA U SMEDEREVU! Obili vrata pošte, pa pokušali da iznesu sef

Autor: Republika

Hronika

24.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su oni najpre izvalili rešetke, pa obili vrata kako bi došli do metalne kase u kojoj je bilo oko milion dinara

BIZARNA PLJAČKA U SMEDEREVU! Obili vrata pošte, pa pokušali da iznesu sef

Foto: Shutterstock, Profimedia

Pljačkaši S.J. (44) i B.Ž. (27) uhapšeni su u Smederevu zbog sumnje da su pokušali da opljačkaju sef pošte, ali i da ga iznesu. Određen im je pritvor do mesec dana.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su u noći između 18. i 19. septembra ove godine, pokušali da opljačkaju poštu u selu Gaj u Smederevu. 

- Sumnja se da su oni najpre izvalili rešetke, pa obili vrata kako bi došli do metalne kase u kojoj je bilo oko milion dinara. Pokušali su da otvore kasu, ali kako im to niije pošlo za rukom pokušali su da je iznesu iz pošte. Međutim, ni to nisu uspeli da urade - objasnio je sagovornik za Informer.

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju, a u saizvršilaštvu, prema osumnjičenima S.J. i B.Ž. određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Po nalogu javnog tužioca izvršen je uviđaj i forenzički pregled lica mesta, a u odnosu na dvojicu osumnjičenih je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor, dok se za trećim saizvršiocem R.M. (23) još uvek traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading