KAMERE U PROKUPLJU SNIMILE ZGODNU PLAVUŠU KAKO KRADE TAKSI SA DVA DRUGA: Gurali vozilo nasred ulice, pa pokušali da ga upale

Autor: Republika

Hronika

24.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi nisu bili obazrivi, pa su ih nadzorne kamere snimile kako su gurali vozilo

KAMERE U PROKUPLJU SNIMILE ZGODNU PLAVUŠU KAKO KRADE TAKSI SA DVA DRUGA: Gurali vozilo nasred ulice, pa pokušali da ga upale

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shuttersrtock

Taksi, policija, hapšenje

Tri osobe su u petak, nešto posle dva časova ujutru, u Prokuplju, ukrale taksi vozilo iz samog centra grada, a među njima je i jedna devojka plave kose i atraktivnog izgleda.

Lopovi nisu bili obazrivi, pa su ih nadzorne kamere snimile kako su gurali vozilo. Na istom snimku se vide dve osobe koje ga guraju, jer nisu mogli da ga upale, a za volanom je treće lice. Kako na kraju nisu mogli da ga upale, ostavili su ga u ulici koja je nedaleko od mesta gde su ukrali vozilo i ono je sutradan do podne pronađeno, piše Informer.

Snimak je predat i policiji, pa se očekuje da uhapsi kradljivce.

Noć pre toga, u sredu na četvrtak, ukradeno je još jedno vozilo na sličan način. Reč je o jugu" koji je otuđen u naselju Jabukar koje je bilo parkirano ispred kuće u kojoj živi vlasnik.

Kao i u ovom slučaju, ono je prvo gurano do sigurne udaljenosti od kuće, a zatim upaljeno i odvezeno. Na kraju je automobil pronađen kod Ulice Lole Ribara, ali je iz njega ukraden alat i motorna testera koja je bila u automobilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading