PRIZOR NA NEBU IZNAD NOVOG SADA NAJAVIO DOLAZAK OLUJE: Ptice beže, nebo se podelilo, kao u HOROR FILMU (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.09.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako nevreme zahvatilo je Vojvodinu sinoć, donoseći obilne padavine i probleme u nekoliko gradova, uključujući Novi Sad, Loznicu, Sombor, Sremsku Mitrovicu i Kikindu. Šid se suočio s najtežim posledicama, gde je čak 11.000 domaćinstava ostalo bez struje.

PRIZOR NA NEBU IZNAD NOVOG SADA NAJAVIO DOLAZAK OLUJE: Ptice beže, nebo se podelilo, kao u HOROR FILMU (VIDEO)

Foto: printskrin

Nevreme je najavljeno spektakularnim prizorom na nebu iznad Novog Sada, koji je postao viralan na društvenim mrežama. Na snimku koji je podeljen na stranici 192.rs, nebo je podeljeno na dva dela.

Sa jedne strane su tamni, gusti oblaci koji su najavljivali dolazak oluje, dok je sa druge strane nebo bilo potpuno vedro, stvarajući efekat kao iz horor filma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Danas je u većini delova Srbije na snazi crveni meteo-alarm, što označava najviši stepen upozorenja na padavine koje se mogu izjednačiti s mesečnom količinom oborina tokom samo 24 časa.

U Beogradu se danas očekuje oblačno i hladnije vreme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim delovima grada očekuju se obilne padavine, posebno u drugom delu dana, sa prognoziranim padavinama od 30 do 60 mm za 24 sata, lokalno i više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading