PENZIONISANI POLICAJAC "LIKVIDIRAN" U ŠUMI KOD DONJEG MILANOVCA! Traktorom u šumi sekao drva - tada se desila sablasna tragedija!

Autor:

Hronika

13.09.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mesto tragedije stigla je lokalna policija, a takođe i ekipa Hitne pomoći iz Donjeg Milanovca.

PENZIONISANI POLICAJAC "LIKVIDIRAN" U ŠUMI KOD DONJEG MILANOVCA! Traktorom u šumi sekao drva - tada se desila sablasna tragedija!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Danas oko podneva, u Donjem Milanovcu, došlo je do tragične nesreće u kojoj je izgubljen život muškarca identifikovanog kao S.B. (58) iz Donjeg Milanovca.

Prema trenutno dostupnim, ali još uvek nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek je bio angažovan u seči drva u šumi kada se dogodila nesreća. U jednom trenutku, drvo se obrušilo na njega, prouzrokujući smrtonosne povrede.

S.B. je bio bivši policajac koji je bio u penziji. Nažalost, unatoč brzoj intervenciji, nisu mu mogli pružiti adekvatnu medicinsku pomoć.

Na mesto tragedije stigla je lokalna policija, a takođe i ekipa Hitne pomoći iz Donjeg Milanovca. Iako su brzo intervenisali, povrede koje je pretrpeo bile su suviše teške, te je nesrećni čovek preminuo na licu mesta.

Očekuje se da će nadležne vlasti sprovesti detaljnu istragu kako bi se utvrdile tačne okolnosti ove nesreće.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading