HEROJSKI POTEZ POLICAJCA RAZNEŽIO SRBIJU! I pored blokiranih gradskih ulica, SPASIO devojčicu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka sa detetom pokušavala je u subotu, kada je čitav grad bio zakrčen, da što pre dođe do Tiršove!

HEROJSKI POTEZ POLICAJCA RAZNEŽIO SRBIJU! I pored blokiranih gradskih ulica, SPASIO devojčicu! (VIDEO)

Foto: MUP Srbije/ printscreen

Dok su kordoni policije u subotu održavali bezbednost na ulicama grada Beograda, jedna devojčica sa slomljenom rukom nalazila se sa mamom u taksiju u dugoj koloni vozila. Policija je ponovo pokazala šta su prioriteti i svojom intervencijom iznenadili su devojčicinu majku Anu, a ona nije htela da sakrije veliku zahvalnost na brzoj reakciji srpske policije.

Kome to Ana duguje zahvalnost i ko je pomogao Ani i njenoj ćerki, saznao je Kurir.

- Tog dana sam radio kao saobraćajni obezbeđivač, tačnije, moto patrolirao sam na raskrsnici ulica Admirala Geparta i Balkanska. Dok sam usmeravao saobraćaj za taksije i vozila, pristupila mi je gospođa i zamolila za pomoć.

Objasnila mi je da je njena ćerka slomila ruku i pitala me za najbrži put do Tiršove bolnice. S obzirom na to da sam znao da je cela ulica zatvorena, kontaktirao sam sa komandirom koji mi je odobrio da pratim put prema ulici Kneza Miloša.

Doslovno smo stigli do Tiršove za samo dva minuta. Osećao sam se dobro zbog svoje pomoći, a mama devojčice, Ana, bila je veoma zahvalna. Međutim, nisam imao priliku da se lično čujem s njom i ne znam kako se devojčica sada oseća.Takve situacije se dešavaju, iako su česte, uvek smo tu da pomognemo. To je deo našeg posla - ispričao je policajac Slaviša Spasojević za Kurir.

Kako je izgledala policijska pratnja devojčice koja je išla u Tiršovu, možete pogledati ovde:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Petar

13.09.2023 15:07

Policija u koju ja kao građanin memam poverenje ponekad zna i da iznenadi.Policija uvek treba da pomaže ljudima u nevolji.Ovaj put su to uradili.