ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Vozač u Novom Sadu vozio u suprotnom smeru, pa se zakucao u kombi! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko podneva na kružnom toku kod Ulice Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope u Novom Sadu i tom prilikom dve odobe su povređene.

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Vozač u Novom Sadu vozio u suprotnom smeru, pa se zakucao u kombi! (FOTO, VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

- Hitna pomoć poziv je primila u 11.44 časova i intervenisala na kružnom toku u pravcu kasarne. Na licu mesta su zbrinuta dva muškarca stara 76 i 34 godina. Njima je na licu mesta ukazana pomoć, a zatim su u svesnom stanju prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine - rekao je za "Blic" portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Došlo je i do obustave saobraćaja u ovom delu Novog Sada.

Kako se navodi na Instagram stranici Nsuzivo, vozilo se kretalo u kontra smeru u kružnom toku i direktno se sudarilo sa kombijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Vozač kamikaza i sinoć krstario autio-putem

U poslednjih nekoliko nedelja sve su češći primeri nesavesnih vozača koji voze u suprotnom smeru. Prethodne noći zabeležen je još jedan slučaj kod Surčina, a o svemu je obaveštena i policija.

-  Od aerodroma prema isključenju za Surčin. Dalje je nastavio ka Ostružnici. Policija je obaveštena - napisao je autor snimka koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, Dejan J. (51) poginuo je pre 10 dana na auto-putu Miloš Veliki vozeći u kontra smeru, kada se pri velikoj brzini sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret. 

Tom prilikom je teško povređena još jedna ženska osoba, a automobil kojim je Dejan upravljao potpuno je izgorelo.

Posle ove saobraćajne nesreće ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je nalog da se na svim isključenjima sa auto-puteva postave dodatni saobraćajni znaci upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading