OPET VOZAČI KAMIKAZE NA NAŠIM PUTEVIMA! Još jedan automobil išao u suprotnom smeru! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan automobil snimljen je kako vozi u suprotnom smeru na auto-putu.

OPET VOZAČI KAMIKAZE NA NAŠIM PUTEVIMA! Još jedan automobil išao u suprotnom smeru! (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/192_rs/

Od aerodroma prema isključenju za Surčin. Dalje je nastavio ka Ostružnici. Policija je obaveštena - piše na Instagram stranici 192_rs gde je i podeljen snimak saobraćajnog prekršaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ovo treba da se tretira kao pokušaj ubistva i da se kažnjava kao pokušaj ubistva - jedna je od reakcija građana na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, vozač automobila Dejan J. (51) poginuo je pre 10 dana na auto-putu Miloš Veliki vozeći u kontra smeru, kada se pri velikoj brzini sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret. 

Društvenim mrežama se šire spekulacije da je u pitanju novi TikTok izazov, a država je donela odluku da će na svakom isključenju koje je pogrešno biti postavljeni novi znaci.

Posle saobraćajne nesreće kada se jedno vozilo kretalo suprotnim smerom i direktno sudarilo sa drugim vozilom i zapalilo, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je nalog da se na svim isključenjima sa auto-puteva postave dodatni saobraćajni znaci upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading