NE MOŽE DA SE VADI NA PRETRES: Granični policajac nikako nije smeo da bude nasamo sa devojkom koju je POKUŠAO DA SILUJE

Autor: Republika

Hronika

13.09.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac nikako nije smeo da se nađe sam sa devojkom iz Rumunije

NE MOŽE DA SE VADI NA PRETRES: Granični policajac nikako nije smeo da bude nasamo sa devojkom koju je POKUŠAO DA SILUJE

Foto: Shutestock

Policajcu granične policije koji je osumnjičen da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju na graničnom prelazu Đerdap kod Kladova određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

Policajac je 25. jula, što nikako nije smeo, ostao nasamo sa jednom ženskom osobom, inače državljankom Rumunije, koja je bila sa jos troje svojih sunarodnika.

- Prema prijavi, policajac je nakon što je ostao sam sa devojkom, krenuo neprimerno da je dodiruje, a sve dok je bio na službenoj dužnosti - kaže izvor Kurira.

Prema rečima izvora, on nikako nije smeo da ostane sam sa strankom koja je ženskog pola, a svakom pretresu moralo bi da prisustvuje dva ili više policijska službenika.

- Njemu je sud odredio pritvor zbog opasnosti uticanja na svedoke, a policijski službenici granične policije koji su tada bili u smeni, bi trebalo da svedoče o svemu što se dogodilo tog dana. Takođe, delo se za sada kvalifikuje kao pokušaj silovanja, a kad budu saslušani svedoci i preduzete druge dokazne radnje biće poznato da li će doći do prekvalifikacije - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading