MUŽ NASMRT PREBIO ŽENU POSLE UČEŠĆA U EMISIJI "DNK": Policija zatekla STRAVIČAN prizor, Stevan modar i u suzama govorio: "Šta sam to uradio?"

Autor:

Hronika

30.08.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena imala je 16 preloma rebara od udaraca, kao i jezive povrede po celom telu, od kojih je na kraju i preminula.

MUŽ NASMRT PREBIO ŽENU POSLE UČEŠĆA U EMISIJI "DNK": Policija zatekla STRAVIČAN prizor, Stevan modar i u suzama govorio: "Šta sam to uradio?"

Foto: YouTube/Printscreen

Brutalno ubistvo dogodilo se 2. aprila 2015. godine, u ulici Petra Kočića u Jagodini, kada je Stevan Kojić pretukao nasmrt svoju suprugu, i to u trenutku kada su njihova deca bila u sobi pred.

Stevan je udarao pesnicom u predelu lica, sve dok nije pala na pod, a onda je nastavio da je šutira, da bi na kraju oštrim predmetom zadao ubodne rane. 

Žaklina je nažalost od silnih udaraca preminula u strašnim bolovima. Kako su mediji tada prenosili, nesrećna žena imala je 16 preloma rebara od udaraca, kao i jezive povrede po celom telu.

Mediji su došli u posed detalja iz istrage i tada je otkriveno sledeće:

- Popušio je nekoliko cigareta i pozvao policiju. Na mestu zločina bio je stravičan prizor. Stevanu su ruke bile modre koliko je mučki udarao nesrećnu ženu. Ona je sva bila u podlivima, toliko ju je šutirao da su joj popucali unutrašnji organi. Stevan je plakao i govorio: "Šta sam to uradio?"

Konačno, Stevan Kojić je priznao delo rekavši da mu je žao što je ubio majku svoje dece.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Stevan Kojić

- Mnogo sam je voleo, volim je i danas. Sanjam je noćima. Priznajem delo, ali nisam nameravao da je ubijem.

Kako kaže, sumnjao je da ga je Žaklina prevarila, što je takođe dovelo i do toga da je bio u nedoumici da li su deca njegova. Odlučio se da pozove ekipu emisije "DNK" kako bi se utvrdilo da li je on biološki otac svoje dvoje dece. 

Emisija "DNK" donela je pregršt situacija i novih detalja, pa je tako Žaklina tada rekla i to da je njen suprug imao razloga da sumnja.

- Moj suprug je imao razloga da sumnja u mene, od 2013. sam bila u kontaktu s bivšim dečkom Ivanom, a moj muž je bio ubeđen da sam s njim i spavala. Kajem se, nema reči kojima bih mogla da opišem to što smo se viđali, iako sam s njim bila samo na kafi. Mislim da mi suprug neće oprostiti, ne želim da izgubim ni njega ni decu. Suprug hoće da se razvede od mene, a zašto mi je onda nedavno kupio prsten i kleknuo ispred mene, rekao mi da me voli?!

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Žaklina Kojić

Mladić na koga je Stevan sumnjao, pristao je da učestvuje u emisiji, a tada je za medije izjavio da je to uradio kako bi pomogao bivšoj devojci.

- Kad me je Stevan pozvao da se vidimo, rekao sam mu da nisam spavao sa Žaklinom. Nije mi verovao. Sve što sam ispričao u emisiji je istina - govorio je Ivan za Kurir. 

DNK analiza pokazala je da su deca Stevanova, međutim Žaklinin suprug nasrnuo je na svoju ženu samo dva dana nakon emitovanja emisije i nasmrt je prebio.

Stevan Kojić se teretio za teško ubistvo, a za to delo mu je zaprećena kazna od 30 do 40 godina. 

Tek u junu 2016. godine presuda je konačno doneta, a Stevan Kojić osuđen je na 30 godina zatvora za brutalno ubistvo supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading