NIKOLINO TELO NA OBDUKCIJI: Skuterom pao u Vlasinsko jezero - 14 dana trajala potraga za njim!

Autor:

Hronika

30.08.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15.08. do 29.08.2023. ronilački tim Žandarmerije vršio je pretragu jezera radi pronalaska tela stradalog lica

NIKOLINO TELO NA OBDUKCIJI: Skuterom pao u Vlasinsko jezero - 14 dana trajala potraga za njim!

Foto: MUP Srbije

Telo Nikole Miljkovića (28), nakon 14 dana nađeno je juče na Vlasisnkom jezeru, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju poslato je na obdukciju.

Na Vlasini Rid, na području „Zone Grad“ 15. avgusta prilikom vožnje skuterom na jezeru, došlo je do pada sa istog u vodi lica koja su se prevozila i to pokojnog N.M. iz Leskovca i D.D. (24) iz Lebana. Nakon pada u vodu od strane trećeg lica spašen je D.D. dok je N.M. potonu u jezeru.

Više javno tužilaštvo u Vranju izdalao je nalog za vršenje obdukcije pronađenog tela. Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

- Dana 28.08.2023. godine u prepodnevnim satima na Vlasisnkom jezeru, ronilački tim Žandarmerije MUP-a RS pronašao je telo stradalog N.M. iz Leskovca. Naime, dana 15.08.2023. na Vlasini Rid, na području „Zone Grad“ prilikom vožnje skuterom na jezeru došlo je do pada sa istog u vodi lica koja su se prevozila i to: pokojnog N.M.  iz Leskovca i D.D.  iz Lebana. Nakon pada u vodu od strane trećeg lica spašen je D.D. dok je N.M. potonu u jezeru.

Od 15.08. do 29.08.2023. ronilački tim Žandarmerije vršio je pretragu jezera radi pronalaska tela stradalog lica. Više javno tužilaštvo u Vranju izdalao je nalog za vršenje obdukcije pronađenog tela.

Obdukcija će biti izvršena od strane Zavoda za sudsku medicinu iz Niša dana 29.8.2023 godine", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading