SRBIN (27) U NEMAČKOJ PRETUKAO TRUDNU SUPRUGU! Nesrećna žena od zadobijenih povreda IZGUBILA DETE - incident se dogodio nakon što mu je saopštila da je trudna!

Autor:

Hronika

14.08.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik je prijavljen, a potom uhapšen na području Zagreba na osnovu evropskog naloga za hapšenje.

SRBIN (27) U NEMAČKOJ PRETUKAO TRUDNU SUPRUGU! Nesrećna žena od zadobijenih povreda IZGUBILA DETE - incident se dogodio nakon što mu je saopštila da je trudna!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija uhapsila je tokom vikenda vikenda 27-godišnjaka iz Srbije koji se tereti da je brutalno premlatio trudnu suprugu u Nemačkoj, koja sada traži njegovo izručenje, prenose lokalni mediji.

Kako navode, sve se dogodilo pre pet godina u stanu u jednom nemačkom gradu. Supruga mu je tada rekla da je trudna, a on je potom nasrnuo na nju. Tukao ju je nogama po celom telu, kolenom ju je udario u glavu a zatim ju udarao i po intimnim delovima tela. Ona je od težina povreda izgubila dete.

Nasilnik je prijavljen, a sada je uhapšen na području Zagreba na osnovu evropskog naloga za hapšenje.

Naime, prema nemačkom krivičnom zakonu, osoba koja izazove prekid trudnoće može biti kažnjena s maksimalno tri godine zatvora, a za nanošenje teških povreda predviđena je kazna zatvora do pet godina.

Mediji pišu da je pristao na izručenje Nemačkoj, a do predaje nemačkim vlastima biće u istražnom zatvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading