UBICA NIJE BIO SAM! Otkriveno odakle je i sa kim u Srbiju doputovao navodni LIKVIDATOR Luke Bojovića!

Autor:

Hronika

14.08.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Mehić nije sam doputovao u Srbiju.

UBICA NIJE BIO SAM! Otkriveno odakle je i sa kim u Srbiju doputovao navodni LIKVIDATOR Luke Bojovića!

Foto: Facebook, Shutterstock

Damir Mehić Bibi (47) uhapšen je juče na Aerodromu ''Nikola Tesla'' kada je službenicima pokazao falsifikovana dokumenta, čime je učinio krivično delo navođenje na overu neistinitog sadržaja.

Kako se navodi, on je u Srbiju doputovao iz Italije i to u pranji supruge.

- Proverom je utvrđeno da se radi o Mehiću za kojim je Bosna i Hercegovina raspisala poternicu zbog presude za krivično delo ubistvo počinjeno u Tuzli. On je osuđen na kaznu od 17 godina i pet meseci zatvora, a od 2020. je bio u bekstvu - priča izvor Kurira i dodaje:

Republika

Foto: MUP BIH

Damir Mehić Bibi uhapšen na aerodromu

- Pokazao je falsifikovani pasoš Republike Srbije, ali su iskusni pripadnici pogranične policije primetili da nešto nije u redu i ubrzo utvridli da je čovek na slici zapravo jedan od najtraženijih begunaca iz susedne države. Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje - dodaje sagovornik Kurira.

Podsetimo, Kantonalni sud u Tuzli Mehiću je izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 17 godina i pet meseci za ubistvo koje je počinjeno 2013. godine u centru Tuzle. Kako su mediji prenosili, ubistvo je bilo epilog krvavog obračuna dve kriminalne grupe. Mehić je nakon ubistva bio u bekstvu, a uhapšen je u januaru 2018. godine na Jahorini, po poternici koju je tada za njim raspisalo Tužilaštvo Tuzlanskog kantona u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova. Nakon dve godine pritvora je pušten, a nakon presude se ponovo dao u bekstvo zbog čega je za njim raspisana poternica.

Republika

Foto: Profimedia

Luka Bojović

Inače, prema pisanju medija, Mehić je u Beograd doputovao sa namerom da likvidira nekadašnjeg vođu ''zemunskog klana'' Luku Bojovića, koji se nakon 10 godina zatvora u Španiji u Srbiju vratio 30. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading