POTENCIJALNA KAŠNJENJA I OTKAZIVANJE LETOVA! Usled zabrane točenja goriva i privremenog nestanka struje iz Beogradskog aerodroma upozoravaju na moguće promene u letovima

Autor:

Vesti

05.08.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglašeno je da će nadležne službe preduzeti sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani.

POTENCIJALNA KAŠNJENJA I OTKAZIVANJE LETOVA! Usled zabrane točenja goriva i privremenog nestanka struje iz Beogradskog aerodroma upozoravaju na moguće promene u letovima

Foto: printscreen

Zbog današnje zabrane točenja goriva i privremenog nestanka struje na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" usled nepovoljnih vremenskih uslova, kao i gubljenja aerodromskih slotova, može doći do kašnjenja, pa i potencijalnog otkazivanja izvesnog broja letova planiranih tokom dana.

Posledično, može doći do nepovoljnog uticaja i na saobraćaj srpske nacionalne avio-kompanije u večernjim, kao i noćnim časovima.   

Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani.

Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima.

Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading