PLANIRANO UBISTVO LUKE BOJOVIĆA? Ubica sa aerodroma unajmljen da LIKVIDIRA nekadašnjeg vođu zemunskog klana!?

Autor:

Hronika

14.08.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica na beogradskom aerodromu uhvaćen sa lažnim dokumentima i odmah uhapšen.

PLANIRANO UBISTVO LUKE BOJOVIĆA? Ubica sa aerodroma unajmljen da LIKVIDIRA nekadašnjeg vođu zemunskog klana!?

Foto: Shutterstok, Profimedia, Fcebook

Damir Mehić Bibi uhapšen je juče na beogradskom aerodromu u trenutku kada je sa falsifikovanim dokumentima pokušao da uđe u našu zemlju. Kako Blic navodi operativna saznanja bezbednosnih službi, Mehić je navodno bio unajmljen kako bi likvidirao Luku Bojovića.

Republika

Foto: MUP BIH

Damir Mehić Bibi

Bosanski državljanin je takođe imao i štek stan u Beogradu. Srpska policija je nakon što ga je uhvatila sa lažnim dokumentima, uradila i dodatne provere putem Interpola i tom prilikom je utvrđeno da se radi o osuđenom licu za kojim je raspisana poternica, prenosi Informer. Inače, osuđen je na 17 godina i pet meseci zatvora za ubistva u Tuzli.

Republika

Foto: Profimedia

Luka Bojović

Naime, Kantonalni sud u Tuzli Mehiću je izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 17 godina i pet meseci za ubistvo koje je počinjeno 2013. godine u centru Tuzle. Ubistvo je bilo epilog krvavog obračuna između dve kriminalne grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading