SAOBRAĆAJKA KOD OBRENOVCA: Povređeno šest osoba - kombi naleteo na Fijat!

Autor:

Hronika

06.08.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila putničko i kombi.

SAOBRAĆAJKA KOD OBRENOVCA: Povređeno šest osoba - kombi naleteo na Fijat!

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Šest osoba povređeno je u direktnom sudaru kombija, kojim je upravljao vozač (63) i "fijata" za čijim je volanom bila devojka (30). Saobraćajna nesreća dogodila se kod Obrenovca.

Kako smo saznali saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu oko 18.50 sati iz pravca Beograda u mestu Duboko kod Obrenovca.

- U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila putničko i kombi, a ne zna se ko je gore prošao- navodi izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

- Saobraćajna nesreća dogodila se kada je, kako se sumnja, vozač kombija u kom je bilo više putnika, prešao u suprotnu traku i direktno udario u "fijat" kojim je ubravljala devojka. Ona je srećom lakše povređena, a povređena su i pet putnika iz kombija. I oni su prošli sa lakšim telesnim povredama- rekao je naš sagovornik i dodao da je bez povreda prošao vozač kombija. 

 

 

Na instagram stranici "serbialive_ Beograd" objavljen je snimak nakon nesreće. Na njemu se vidi da je od siline udarca kombiju uništen prednji deo i da mu je otpao prednji levi točak. 

Na mestu nezgode bila je hitna pomoć i policija koja je obavila uviđaj. Kako je tačno došlo do saobraćajne nesreće biće utvrđeno istragom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading